Μετά από 3,5 περίπου μήνες προετοιμασίας επιτέλους οι ομάδες Κ19 της Super League 2 μαθαίνουν ότι το πρωτάθλημα τους θα ξεκινήσει την 1η Δεκεμβρίου, ενώ η κλήρωση θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 19 Νοεμβρίου!

Η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα είχε ξεκινήσει προετοιμασία τις ημέρες τις 5 Αυγούστου, προσδοκώντας ότι κάπου τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου θα είχαμε την πρώτη σέντρα, αλλά το πρωτάθλημα πήγε 2 μήνες πίσω!

Το θετικό είναι ότι δεν αλλάζει κάτι ως προς τα όσα είχαν ανακοινωθεί για τον τρόπο διεξαγωγής του και το πρωτάθλημα θα γίνει σε δύο ομίλους και με 4 γύρους. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα παίξουν χιαστί μεταξύ τους και οι νικητές θα προκριθούν στον τελικό.

Όλο αυτό το διάστημα ο ΠΑΣ κράτησε σε εγρήγορση τα παιδιά, καθώς κάποια είχαν γίνει επαγγελματίες και κάποια πηγαίνουν για προπονήσεις με την ανδρική ομάδα.

Αναλυτικά:

Τη Δευτέρα 18/11 και ώρα 12.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League 2 και της Football League.

Το Πρωτάθλημα Κ19 της SL2 θα ξεκινήσει την 1/12 και θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους και τέσσερις γύρους. Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας, θα ακολουθήσουν ημιτελικοί αγώνες χιαστί ανάμεσα στους δυο πρώτους των ομίλων, από όπου θα αναδειχθεί το ζευγάρι του τελικού και ο Πρωταθλητής.

Η αυλαία στο Πρωτάθλημα K17 της Football League θα ανοίξει επίσης την 1/12 και θα διεξαχθεί σε 3 γύρους που θα ολοκληρωθούν στις 3/5/2020. Θα ακολουθήσουν ημιτελικοί και τελικός αγώνας που θα στέψει τον Πρωταθλητή 2019-2020.