Η αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ντίνα Σαρηγιαννίδου, πραγματοποίησε την Παρασκευή πετυχημένη εγχείριση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού στο Νοσοκομείο Metropolitan στην Αθήνα μέσω ρομποτικής χειρουργικής. Η αθλήτρια του ΠΑΣ υπήρξε μεγάλη άτυχη, καθώς τραυματίστηκε μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στον αγώνα κυπέλλου Ελλάδος με τις Εσπερίδες.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα αναφέρει:

Η αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ντίνα Σαρηγιαννίδου, πραγματοποίησε την Παρασκευή πετυχημένη εγχείριση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού στο Νοσοκομείο Metropolitan στην Αθήνα μέσω ρομποτικής χειρουργικής. Ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Διευθυντή Ρομποτικής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Metropolitan, κύριο Διονύσιο Χίσσα, που πραγματοποίησε την επέμβαση.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον γιατρό της ομάδας κύριο Θεόδωρο Παπακώστα, που παρακολουθεί την εξέλιξη της Ντίνας ως θεράπων ιατρός της ομάδας και τον φυσιοθεραπευτή μας κύριο Αναστάσιο Τόλη, ο οποίος έχει ήδη αναλάβει την αποθεραπεία και αποκατάσταση της αθλήτριας του ΠΑΣ Γιάννινα WBC.

Ντίνα η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Σου ευχόμαστε να επανέλθεις γρήγορα και ακόμη πιο δυνατή πίσω στα παρκέ!