image description

Σε ανταλλαγή ανακοινώσεων έχουν προβεί τις τελευταίες ώρες οι ομάδες του IBC και του ΠΑΣ Γιάννινα WBC μετά από το παιχνίδι νεανίδων των δύο ομάδων, στο οποίο το IBC έπαιξε με κορασίδες κατόπιν συναίνεσης του ΠΑΣ και στο οποίο το τελικό 125-31 προκάλεσε συζητήσεις.

Το IBC σε αρχική του ανακοίνωση τόνιζε:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα WBC καθώς και τους δύο διαιτητές(κ.κ. Κολυδάς-Πλιάκος), διότι με τη θετική συμβολή τους διεξήχθη κανονικά ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα – IBC για το πρωτάθλημα νεανίδων, παρότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον κανονισμό.
Πιο συγκεκριμένα, η κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει στην σύνθεση της τουλάχιστον 4 νεάνιδες, κάτι που δεν κατέστη εφικτό για το σωματείο μας λόγω τεχνικού προβλήματος με τις κάρτες υγείας.
Δόθηκε έτσι η ευκαιρία στην ομάδα μας να αγωνιστεί μόνο με κορασίδες αθλήτριες, οι οποίες κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες, μιας και τα πρωταθλήματα νεανίδων και κορασίδων έχουν περιορισμένο αριθμό αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα οργανώσουμε μια σειρά φιλικών για τις νεαρές αθλήτριες για να καταφέρουν να αποκομίσουν ακόμα περισσότερες εμπειρίες στο μέλλον. Ήδη μετά το ταξίδι μας στις ακαδημίες του Προμηθέα Πάτρας το περασμένο Σαββατοκύριακο(https://www.facebook.com/IoanninaBC/posts/2470764993179731), έχουν γίνει οι σχετικές επαφές.

Εκ της Διοικήσεως.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC απάντησε με την εξής ανακοίνωση σε IBC και Στράτο Γκαρόζη για αναρτήσεις στο fb που υποννοούσαν ότι θα έπρεπε να απολυθεί ο προπονητής του ΠΑΣ κ. Σιαμέτης επειδή επέτρεψε στην ομάδα του να κερδίσει με τόσο μεγάλο σκορ.

Το IBC επανήλθε με νέα ανακοίνωση ότι ουδέποτε υπήρξε στέλεχός του να αμφισβητήσει τον κ. Σιαμέτη και ότι αν υπάρχει τέτοιο θα πρέπει να γνωστοποιηθεί άμεσα.