Ο Ηρακλής έμεινε φέτος χωρίς άδεια στο πρωτάθλημα της Super League και θα χρειαστεί να κάνει έναν ακόμη “άθλο” για να παραμείνει του χρόνου στην κατηγορία. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα με προσφυγές, κομμένα τηλέφωνα στα γραφεία κτλ, προμηνύουν από τώρα τα πολύ δύσκολα που έρχονται.

Οι οπαδοί του Ηρακλή της Αυτόνομης Θύρας 10 με ανακοίνωσή τους ήδη έστειλαν το μήνυμα “πούλα-φύγε” στον Παπαθανασάκη και οργανώνουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κόσμος, σήμερα γέμισε το Κατσάνειο και μετά την μηχανοκίνητη πορεία προς το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε., έδειξε την αντίθεσή του στο Παπαθανασάκη. Ο καναδός Σπύρος Παπαθανασάκης τελείωσε σήμερα για εμάς. Δε περιλαμβάνεται στα σχέδια και τις επιθυμίες μας που έχουμε για το μέλλον του ΗΡΑΚΛΗ μας, ώστε να τον δούμε ψηλά. Απαίτηση του συνδέσμου αλλά και όλου του κόσμου του Ηρακλή που παρευρέθηκε σήμερα στο Κατσάνειο είναι η άμεση πώληση των μετοχών και η αποχώρησή του από την Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ. Την Παρασκευή καλείται όλος ο κόσμος να παραβρεθεί στα γραφεία του συνδέσμου μας στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα πραγματοποιηθεί συνέλευση μετά τις 20:30. Θα συζητηθούν και θα κανονιστούν οι επόμενές μας κινήσεις».