Με πάνω από 70 αθλητές και αθλήτριες λάτρεις του τένις από όλη τη χώρα θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 24 Νοεμβρίου το 1ο Ioannina Tennis AmCup, το πρώτο indoor τουρνουά τένις για ερασιτέχνες παίκτες. Το τουρνουά πραγματοποιείται στα κλειστά και θερμαινόμενα γήπεδα του Topspin Epirus Tennis Club στο κάτω Νεοχωρόπουλο, από την ακαδημία Topspin και την Media@Events.

Στη διοργάνωση υπάρχουν τρία ταμπλό: Ανδρών 18-44 ετών, Ανδρών 45+ και Γυναικών OPEN. Οι συμμετέχοντες στο τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά παροχών, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός, καθώς θα έχουν την ευκαιρία για εκπτώσεις σε καφέ και καταστήματα των Ιωαννίνων.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που στόχο έχει την προβολή και προώθηση του εντυπωσιακού αθλήματος του τένις, καθώς και την προβολή της πόλης των Ιωαννίνων ως ένας τόπος ιδανικός για αθλητικό τουρισμό, καθώς οι συμμετέχοντες στο τουρνουά έρχονται από 10 διαφορετικές πόλεις από όλη τη χώρα και φυσικά τα Γιάννενα.  Το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό, για αυτό όλοι οι φίλοι του τένις είναι ευπρόσδεκτοι να απολαύσουν τις αναμετρήσεις.