Φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας δίνει στην Αυστραλία αυτό το διάστημα η Εθνική ομάδας της Νέας Ζηλανδίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το κύπελλο Εθνών της Ωκεανίας. Ο Θέμης Τζημόπουλος που είναι στη μακρινή ήπειρο, αγωνίστηκε το πρωί της Τετάρτης ώρα Ελλάδος, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του με την Western Pride FC. Οι Νεοζηλανδοί επικράτησαν με 0-2.

Την Κυριακή 22 Μαΐου θα ακολουθήσει φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τους Redlands United και την Τρίτη 24 Μαΐου με την Brisbane City. Και τα δύο αυτά ματς θα είναι κλειστά για κοινό και δημοσιογράφους.

Το κύπελλο Εθνών της Ωκεανίας, θα διεξαχθεί στην Παπούα Νέα Γουινέα από 28 Μαΐου ως 11 Ιουνίου και η Νέα Ζηλανδία θα αγωνιστεί στις 28 Μαΐου με τα νησιά Φίτζι, στις 31 Μαΐου με το Βανουάτου και στις 4 Ιουνίου με τα Νησιά του Σολομώντα. Στην επόμενη φάση περνάνε οι δύο πρώτοι των δύο ομίλων. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 8 Ιουνίου και ο τελικός στις 11 Ιουνίου. Ο νικητής θα προκριθεί στο Confederations Cup της Ρωσίας το οποίο θα γίνει το 2017.