Δυο πρόσωπα είχε η ομάδα των Ιωαννίνων στον αγώνα απέναντι στη ομάδα του Μεσολογγίου με τελικό αποτέλεσμα την ισοπαλία (2-2).

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενες είχαν το πάνω χέρι στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν με 0-2, με ελάχιστες φάσεις και από τις δυο ομάδες.

Στο 17’ η Βρανά – Τριανταφύλλου παίρνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ και σκοράρει κάνοντας το 0-1

Στο 24’ στην αντεπίθεση της ομάδας του Μεσολογγίου η Γιαννακά με συρτό σουτ διπλασιάζει τα τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Ιωαννίνων παρουσίασε άλλο πρόσωπο, μπήκε δυνατά και πάλεψε για την ανατροπή του εναντίον της σκορ.

Στο 48’ η Χατζηλαζάρου διώχνει επικίνδυνο σουτ της Μαρκουτσά σε κόρνερ.

Στο 56’ η διαιτητης καταλογίζει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, μετά από τράβηγμα στην Ράπτη και η Καραγιαννίδου ευστοχεί στην εκτέλεση του.

Στο 72’ η Νικολαίδου με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 73’ η Ζαχαράτου με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση δεν καταφέρνει να σκοράρει

Στο 88’ η Καραγιαννίδου μετά από εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα στο τοίχος και μετά από κόντρες καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 2-2

Γιάννενα WFC: Χατζηλαζάρου, Αρσένη, Νικοπούλου, Κούκα, Ντόκου, Ζαχαράτου, Καραγιαννίδου, Νικολαίδο, Γιωτίτσα, Ράπτη, Νικολάου ( 68’ Τσιούρη)

Μεσολόγγι 2008: Παναγιωτοπούλου, Γρομιτσάρη, Βάτσικα, Μόκκα, Βρανά – Τριανταφύλλου ( 66’ Βουτσά), Ευθυμίου, Αυγέρη, Γιαννακά, Φιλανδριανού (86’ Τζουμερκιώτη), Μαρκουτσά, Μαλισσιώρα

Ρεπορτάζ : Κωνσταντίνα Γεωργίου