Με πολύ όμορφα παιχνίδια υψηλού ανταγωνισμού ολοκληρώθηκε το 1ο Ioannina Tennis AmCup, που πραγματοποιήθηκε στα κλειστά θερμαινόμενα γήπεδα του Topspin Epirus Tennis Center από την ακαδημία τένις Topspin και την Media@Events.

Οι συμμετέχοντες ήρθαν από όλη τη χώρα, αλλά και την Ιταλία και έπαιξαν έναν μαραθώνιο τένις για περίπου 36 ώρες, αφού μέσα σε λιγότερο από τρεις ημέρες πραγματοποιήθηκαν τρία ταμπλό: των ανδρών 45+, των γυναικών Open και των ανδρών 18-44.

Στους άνδρες ηλικίας 45+ νικητής ήταν ο Ανδρέας Παππάς από τα Γιάννενα, ο οποίος επικράτησε του Δημήτρη Ρογκότη, επίσης από τα Γιάννενα, σε ένα κλειστό και όμορφο ματς με 7-6 (5) 6-3. Στις γυναίκες επικράτησε η Ειρήνη Ορκοπούλου από την Κόρινθο, η οποία επικράτησε με 6-1 6-0 της Γιαννιώτισσας Γαρυφαλλιάς Σιμούλη. Μοναδική εκκρεμότητα είναι ο τελικός των ανδρών 18-44, όπου μετά από 2 εξαντλητικούς ημιτελικούς που διήρκεσαν περισσότερο από 2μιση ώρες οι Κρίστερ Βαΐτσης και Ντίνος Βλαχόπουλος (Γιαννιώτες αμφότεροι) συμφώνησαν να διεξαχθεί ο τελικός τις επόμενες ημέρες (σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί άμεσα).

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους παίκτες και τις παίκτριες που εμπιστεύθηκαν την πρώτη μας διοργάνωση, καθώς και όλους όσους συνέδραμαν στην ολοκλήρωσή της. Τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, όπως και τους χορηγούς της διοργάνωσης: Το κατάστημα αθλητικών ειδών MASS SOTIRIADIS, το καφέ μπαρ «ΤΟ ΔΩΔΕΚΑ», το εστιατόριο ΖΑ ΜΑΜ ΦΟΥ, το κατάστημα ενοικίασης αυτοκινήτων EPIRUS RENTING, το ξενοδοχείο EPIRUS PALACE, το ξενοδοχείο OLYMPIC, τον ξενώνα PINOCHIO, το κατάστημα κοσμημάτων ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ καθώς και τα ΜΜΕ της Ηπείρου.

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Νοέμβριο του 2020 και το 2ο Ioannina Tennis AmCup!