Στην Αθήνα επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Χριστοβασίλης και οι εξελίξεις είναι έτοιμες να… τρέξουν. Το ραντεβού με τον Πετράκη και τους υπόλοιπους ανθρώπους του τεχνικού τιμ ενδεχομένως να γίνει μέσα στην ημέρα, αλλά όπως έχουμε τονίσει από την πρώτη στιγμή, θα πρέπει να υπάρξει κάτι πολύ ακραίο για να μη συνεχίσουν όλοι μαζί τη συνεργασία.

Από τη συζήτηση που θα γίνει ενδεχομένως να προκύψουν και κάποιες άλλες ειδήσεις για μεταγραφικά και προετοιμασία και ίσως και κάποιες αποχωρήσεις παικτών.

Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, ο Στρούνα είναι παρελθόν και εξετάζει κάποιες προτάσεις εκτός Σλοβενίας με απολαβές σχεδόν διπλάσιες από τον ΠΑΣ.

Ο Ηλιάδης ψάχνεται για κάτι άλλο κι αυτό ενδέχεται να είναι η ομάδα της Βέροιας, καθώς κατάγεται από διπλανό χωριό, είναι κάτω των 23 ετών και μπορούν εκεί να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες να παίξει βασικός.

Για τον Ίλιτς, η πρόταση του ΠΑΣ ήταν για κλειστό τριετές συμβόλαιο, που σημαίνει ότι του δίνεται η ευχέρεια να κλείσει εδώ την καριέρα του. Το δίλημμα για τον Ίλιτς είναι κάποια καλά και διασφαλισμένα λεφτά σε περιβάλλον που γνωρίζει και σε ομάδα που τον αγαπάνε ή ρίσκο για περισσότερα λεφτά για 1-2 χρόνια σε άγνωστο περιβάλλον; Η απάντηση θα δοθεί σύντομα.

Όσον αφορά τον Μανιά, ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ έχει βάλει σε προτεραιότητα το να βρει ομάδα στο εξωτερικό και ως το τέλος του μήνα δύσκολα θα έχει απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει, η οποία περιλαμβάνει βελτιωμένους οικονομικούς όρους, αλλά όχι κάτι πάνω από τις δυνατότητες της ομάδας.

Σχετικά με τους παίκτες που θα πλαισιώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν, ο ΠΑΣ θα κινηθεί για δεξί μπακ και δεξί εξτρέμ και παίκτες στον άξονα ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.