Έναν πολύ σημαντικό βαθμό κατάφερε να πάρει η ομάδα Γιάννενα WFC στην έδρα του Οδυσσέα Γλυφάδας στο ντέρμπι ουραγών. Για την 7η αγωνιστική οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, με τα Γιάννενα να παίρνουν στο 82′ τον βαθμό της ισοπαλίας με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Καραγιαννίδου. Είχε προηγηθεί η Γλυφάδα στο 13′ με την Τζανή.

Οι γηπεδούχες ήταν καλύτερες στο α’ ημίχρονο και είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν για δεύτερη φορά τη γιαννιώτικη εστία.

Στο τελευταίο 15λεπτο τα Γιάννενα ρίσκαραν περισσότερο, καθώς η ήττα θα δημιουργούσε δεδομένα που θα ήταν δύσκολα αναστρέψιμα για την παραμονή και τελικά ισοφάρισαν.

Μάλιστα στο 87′ η Ράπτη βγήκε στην κόντρα, αλλά όταν έφτασε απέναντι από την Σερέτη ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από την άμυνα.

Στις καθυστερήσεις τραυματίστηκε η Κούκα, με τα Γιάννενα να ολοκληρώνουν με 10 παίκτριες, μιας και είχαν γίνει όλες οι αλλαγές.

Γιάννενα WFC (Σπυριδωνίδης): Χατζηλαζάρου, Αρσένη, Νικοπούλου, Κούκα, Γιωτίτσα, Τσιούρη (71’ Σωτήρα), Ζαχαράτου, Καραγιαννίδου, Νικολαΐδου (78’ Ντόβα), Νικολάου, Ράπτη