image description

Το Βελισσάριο μετά το στραβοπάτημα της πρεμιέρας, υποδέχεται στο «Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδων»(17:00) τον Αστέρα Πετριτή, για την δεύτερη αγωνιστική των αγώνων μπαράζ, που οδηγούν στη Γ’ Εθνική, με τον σημερινό αγώνα να έχει χαρακτήρα «τελικού».

Με νίκη, αυτόματα οι «πράσινοι» ξαναμπαίνουν δυνατά στο κυνήγι διεκδίκησης των δύο προνομιούχων θέσεων.

Οι ποδοσφαιριστές του κ. Ανέστη Ζώη, την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου δεν απέσπασαν θετικό αποτέλεσμα(ήττα 2-1), με το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης να έχει ο διαιτητής κ. Τζοβάρας, σε αντίθεση με τον Πετριτή που ξεπέρασε το εμπόδιο της Δόξας Γαρδικίου ,με το ίδιο αποτέλεσμα και πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου.

Ο Αστέρας Πετριτή εκπροσωπεί την ΕΠΣ Κέρκυρας, αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Βασίλη Ξάνθη.

Μοναδική απουσία για το Βελισσάριο αναμένεται να είναι ο Μασούρας, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ενώ ο Τσουλιάης που έλειπε από το πρώτο παιχνίδι αναμένεται να επιστρέψει στα μετόπισθεν.

Διαιτητής θα είναι ο κ. Βρέσκας (Ημαθίας) με βοηθούς τους κ.Κελεσίδη και Χρυσάνη.

Δωρεάν οι ακαδημίες σε όλα τα εντός

Κατόπιν συνεννοήσεως των Διοικήσεων της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ και του Α.Ο.ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ ανακοινώνεται στους Υπευθύνους των Ακαδημιών ότι  ισχύει η δωρεάν παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων του Α.Ο.ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ από νεαρούς ποδοσφαιριστές όλων των Ακαδημιών της Ενώσεώς μας. Για τις προϋποθέσεις της δωρεάν εισόδου παρακαλούνται οι Υπεύθυνοι των Ακαδημιών όπως επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο Επιτροπής Υποδομών κ. Δαβή Παναγιώτη.