image description

Τέσσερα βραβεία ανώτερης ποιότητας έλαβε και φέτος η εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ από το διεθνώς αναγνωρισμένο Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας ITQI στο πλαίσιο των Superior Taste Awards 2016.

Σταθερά προσανατολισμένη στην παραγωγή προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, με πρώτη ύλη το 100% ελληνικό γάλα 5.000 μικρών και μεγάλων παραγωγών, η ΔΩΔΩΝΗ ξεχώρισε ακόμα μία χρονιά με τα γαλακτοκομικά της προϊόντα στα φετινά Superior Taste Awards, λαμβάνοντας την ύψιστη διάκριση τριών χρυσών αστεριών για το κατσικίσιο τυρί και το στραγγιστό γιαούρτι 8% και την αντίστοιχα υψηλή διάκριση δύο χρυσών αστεριών για την κεφαλογραβιέρα και το τυρί «ΔΩΔΩΝΗ Ελαφρύ».

Οι νέες αυτές διακρίσεις αποτελούν συνέχεια της περσινής βράβευσης της φέτας ΔΩΔΩΝΗ και του στραγγιστού γιαουρτιού ΔΩΔΩΝΗ 2%, δύο αγαπημένων προϊόντων που διακρίνονται για την αυθεντική τους γεύση και την αγνή τους ποιότητα.

Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi, με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως, μέσω της αμερόληπτης διαδικασίας της «τυφλής δοκιμής» από 120 κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Tom Seepers δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για όλους εμάς στη ΔΩΔΩΝΗ να υποστηρίζουμε έμπρακτα τη φιλοσοφία μας και να είμαστε η πραγματική «γεύση του καλού», παράγοντας προϊόντα που διακρίνονται για την άριστη ποιότητα τους από διεθνώς αναγνωρισμένους θεσμούς ποιότητας, όπως τα Superior Taste Awards του iTQi. Οι νέες αυτές διακρίσεις αποτελούν επιβράβευση και έμπρακτη απόδειξη της σταθερής επένδυσης μας στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων  ανώτερης ποιότητας και πλούσιας γεύσης από 100% ελληνικό γάλα, που ξεχωρίζουν για την υψηλή διατροφική τους αξίας κι έχουν κερδίσει εκτός από διεθνή αναγνώριση, τη δική τους μοναδική θέση στο τραπέζι και την καρδιά των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών.»