image description

Ξαφνικά, θέμα προπονητή στον Απόλλωνα Σμύρνης! Μετά την πρώτη ήττα της Ελαφράς Ταξιαρχίας στο πρωτάθλημα από την ΑΕ Καραϊσκάκης, η διοίκηση της ομάδας και το αφεντικό της, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ήταν φανερά προβληματισμένοι και εκνευρισμένοι.

λόγος ήταν η σημερινή εντός έδρας ήττα και η κακή εμφάνιση της ομάδας, όπως και το κακό πρόσωπο που έχουν παρουσιάσει στα τελευταία παιχνίδια οι «κυανόλευκοι». Η διοίκηση θεωρεί πως ο Νίκος Παπαδόπουλος φταίει γι αυτό και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η θέση του στον πάγκο είναι επισφαλής.

«Δυστυχώς ο Απόλλωνας πληρώνει το σύνδρομο του ΟΦΗ. Προσπαθεί να παίξει σαν τους Ολλανδούς, ένα ποδόσφαιρο που δεν μπορεί, η ομάδα μας έχει κακή εικόνα και ο προπονητής δεν μπορεί να το αλλάξει», ανέφεραν οι άνθρωποι του Απόλλωνα και ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης μετά το ματς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει τετ-α-τετ (σσ. αν δεν υπάρχει ήδη) ανάμεσα στην διοίκηση και τον Παπαδόπουλο, με τις πιθανότητες να γέρνουν υπέρ της αποχώρησης του Έλληνα προπονητή από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα μετά την πρώτη (!) ήττα της ομάδας στο πρωτάθλημα.