image description

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της ομάδας Atlas Swim στο 8ο Κύπελλο Ιωαννίνων που διοργάνωσε η αμάδα του Κ.Ο.Ιωαννίνων. Προ-αγωνιστική και Αγωνιστική ομάδα έδωσαν ξανά ηχηρό παρόν στην Γιαννιώτικη κολύμβηση και όχι μόνο καθώς στους αγώνες η συμμετοχή ήταν μεγάλη (πάνω από 550 συμμετοχές) και με κλασσικές δυνάμεις της κολύμβησης όπως της Πτολεμαΐδας, της Νάουσας, της Κοζάνης, της Πάτρας και των Σερρών! Οι ομάδες μας κατάφεραν να μαζέψουν μαζί 40 συνολικά μετάλλια περισσότερα από οποιαδήποτε τοπική ομάδα κάτι που δείχνει την σημαντική δουλειά που γίνεται.

Πιο συγκεκριμένα:

➡Η Προ-αγωνιστική μας ομάδα συμμετέχοντας με 29 αθλητές, εκ των οποίων οι 13 για πρώτη φορά, κατάφερε να συγκεντρώσει 20 μετάλλια (4 Χρυσά, 9 Ασημένια, 7 Χάλκινα)! Όλα τα παιδιά έδειξαν το αγωνιστικό τους πνεύμα, σημείωσαν αξιοπρεπείς κούρσες, συγκέντρωσαν εμπειρίες και χαρούμενες στιγμές για το μέλλον τους.

➡Η Αγωνιστική μας ομάδα συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα αφού μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Grand Prix του Αγρινίου, συνέχισε δυναμικά, συμμετέχοντας με 10 Αθλητές έφτασε στην κατάκτηση 20 μεταλλίων (10 Χρυσά, 5 Ασημένια 5 Χάλκινα), συντρίβοντας τον ανταγωνισμό φτάνοντας στην κατάκτηση του κυπέλλου της καλύτερης ομάδας της κατηγορίας.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται εντατικά και για τις δύο ομάδες με την προσοχή πλέον στραμμένη στους Χειμερινούς Αγώνες και το Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ.

Προαγωνιστική Ομάδα:

Κορίτσια 9 ετών: Μπαλάσκα Σοφία, Μέστρου Μαρία, Στασινού Κωνσταντίνα, Φώτη Ζωή

Κορίτσια 10 ετών: Βλέτσα Σταματία, Γεωργίου Μυρτώ, Γκιζά Χριστιάνα, Παππά Δήμητρα, Συμεωνίδη Νεφέλη

Κορίτσια 11 ετών: Κοκκίνου Έλενα, Μούλια θεοδώρα, Παύλου Θεοφανία, Σιώζιου Κατερίνα, Τσιόκα Ηλιάννα

Κορίτσια 12 ετών: Αντωνίου Βασιλική, Γκατζέλη Ελευθερία-Χρυσάνθη, Κοντάκη Αλεξάνδρα, Μπαλάσκα Δήμητρα

Αγόρια 9 ετών: Αράπης Ορέστης, Γιαννάκης Αλέξανδρος, Στεργίου Γιώργος

Αγόρια 10 ετών: Γκατζιάς Χρήστος

Αγόρια 11 ετών: Αράπης Ηλίας, Σταύρου Ορέστης, Στεργίου Βασίλης, Τατσάκης Βαγγέλης

Αγόρια 12 ετών: Γκιζάς Γιώργος, Παπαδόπουλος Θέμης, Παπανικολάου Γιάννης

Αγωνιστική Ομάδα:

Γυναίκες: Γκογκάκη Βασιλική, Γκογκάκη Χρυσάνθη, Μαμακή Σοφία, Παπαδιά Ελένη

Άνδρες: Γκιζάς Πέτρος, Ζούνης Κωνσταντίνος, Μηλιώνης Άρης, ΠαπΑδημητρίου Ιάσονας, Παπαδιάς Αναστάσιος, Παύλου Ελευθέριος