Με το παιχνίδι της Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πλατανιά να μην έχει οριστεί ακόμα και να αγνοείται η τύχη του, αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές αυτής της ηλικίας δίνουν εξετάσεις στα σχολεία ή τα Πανεπιστήμια, ουσιαστικά η σεζόν τελείωσε για τις ομάδες των υποδομών, εκτός κι αν η Super League αποφασίσει να γίνει κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο το τελευταίο παιχνίδι που εκκρεμεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις και για την Κ-17, όπου το τελευταίο διάστημα έγιναν δεκάδες δοκιμές ποδοσφαιριστών που είχαν ξεχωρίσει οι προπονητές από τα τοπικά ερασιτεχνικά και ήθελαν να τους ξαναδούν από κοντά, ενώ δοκιμάστηκαν και παίκτες που προτάθηκαν από γύρω περιοχές.

Από εδώ και πέρα θα ακολουθήσουν μερικές μέρες ξεκούρασης και σύντομα θα αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουμε κάποια αλλαγή στους τρεις προπονητές, ενώ ο κ. Γεωργουλόπουλος θα έχει τη συνολική ευθύνη για τον αγωνιστικό και μεταγραφικό σχεδιασμό, σε συνεργασία πάντα με τους προπονητές.