Πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα και μάλιστα εντός έδρας υπάρχει το προσεχές Σαββατοκύριακο για τις τρεις ομάδες υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αρχή γίνεται με το σπουδαίο ντέρμπι των ομάδων Κ17 ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 11:00 στο Epirus Arena. Το μεγάλο διπλό  του Άρη την προηγούμενη εβδομάδα επί του ΠΑΟΚ έφερε πλέον νέα δεδομένα στην κορυφή, με τον ΠΑΟΚ να είναι στους 30 βαθμούς, τον Άρη στους 29 και τον ΠΑΣ στους 28, ενώ η Ξάνθη φαίνεται να είναι η μοναδική ανταγωνιστική ομάδα για την τριάδα, έχοντας κάνει κι εκείνη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΣ γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το ματς για να διατηρηθεί σε τροχιά διεκδίκησης μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Λεωνίδας Τζόβας και βοηθοί του οι Σωτήριος Πάνος και Δημήτριος Μπόσιας, όλοι του συνδέσμου Ηπείρου. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας).

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Λαμία-Βόλος

Άρης-ΑΕΛ (5 Ιανουαρίου)

Η Βαθμολογία K17 (σε 12 αγώνες)

 1. ΠΑΟΚ 30
 2. Άρης 29
 3. ΠΑΣ Γιάννινα 28
 4. Ξάνθη 21
 5. Παναιτωλικός 14
 6. ΑΕΛ 9
 7. Βόλος  8
 8. ΠΑΣ Λαμία 0

 

Σειρά θα πάρει η Κ15

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 13:30 στο Epirus Arena και πάλι, θα διεξαχθεί το ματς των ομάδων Κ15 των δύο συλλόγων. Στην περίπτωση αυτή η Ξάνθη είναι εκείνη που «καίγεται» για τη νίκη, αφού διεκδικεί τη 2η θέση μαζί με τον Άρη. Θεωρητικά, πάντως, αν ο ΠΑΣ νικήσει στα 2 ματς λιγότερα που έχει σε σύγκριση με τις δύο αυτές ομάδες, τότε μπορεί κι εκείνος να μπει στη διεκδίκηση της 2ης θέσης.

Τον αγώνα ορίστηκε να σφυρίξει ο Δημήτριος Χατζηπαναγιώτου και βοηθοί του θα είναι οι Μιχαήλ Τσίτος και Νεκτάριος Χριστοφορίδης, όλοι του συνδέσμου Ηπείρου.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη

ΠΑΟΚ-Άρης 3-1

Ρεπό: ΑΕΛ

 

Η Βαθμολογία Κ15

1. ΠΑΟΚ 21 (7 αγώνες)

2. Ξάνθη 12 (7 αγώνες)

3. Άρης 10 (7 αγώνες)

4. ΠΑΣ Γιάννινα 4 (5 αγώνες)

5. ΑΕΛ 0 (6 αγώνες)

 

Κυριακή η Κ19

Το σερί της θέλει να συνεχίσει η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τις νίκες επί του Απόλλωνα Πόντου και του Καραϊσκάκη, η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα θέλει τη νίκη και με την Κασσιόπη.

Το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 14:30 στο Epirus Arena. Διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Νέος και βοηθοί του οι Γεώργιος Μάντζιος και Δονάτος Παπαδημητρίου από τον σύνδεσμο Ηπείρου. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Δημήτριος Κωνσταντίνου Άρτας.

 

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Απόλλων Λάρισας-Δόξα Δράμας

Απόλλων Πόντου-Καραϊσκάκης

ΠΑΣ Γιάννινα-Κασσιόπη

 

Βαθμολογία Κ19 (σε 2 αγώνες)

 1. ΠΑΣ Γιάννινα 6
 2. Δόξα Δράμας 6
 3. Απόλλων Λάρισας 4
 4. Κασσιόπη 1
 5. Καραϊσκάκης 0
 6. Απόλλων Πόντου 0

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ