image description

Στο στείρο 0-0 έμειναν οι ομάδες Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα και της Ξάνθης, σ’ ένα παιχνίδι που άξιζαν κάτι περισσότερο οι Γιαννιώτες, καθώς έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ενώ δικαίως φωνάζουν για καταφανέστατο πέναλτι στον Περβανά στο 7ο λεπτό.

Καταιγισμός ευκαιριών στο α’ ημίχρονο, «ασορτί» με τη βροχή που έπεφτε, ενώ στο β’ μέρος χάθηκαν και πάλι κάποιες ευκαιρίες για τους Γιαννιώτες.

Η απώλεια των 2 βαθμών είναι σαφώς πλήγμα στην προσπάθεια των Γιαννιωτών να μείνουν κοντά στον Άρη. Ισοβάθμησαν μεν στους 29 βαθμούς, αλλά ο Άρης θα έχει παιχνίδι λιγότερο με την αδύναμη ΑΕΛ, το οποίο θα γίνει στις 5 Ιανουαρίου.

Το φιλμ του αγώνα

2’ Σουτ του Ζιάκα, μπλόκαρε ο Δασκαλάκης

4’ Σέντρα-σουτ του Ζώνιου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

6’ Σου του Αλή, μπλόκαρε ο Δασκαλάκης.

7’ Ο Τζόβας έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρη ανατροπή του Περβανά μέσα στην περιοχή

9’ Σουτ του Λάμα, απέκρουσε ο Κοτσάκης

11’ Σουτ του Αλή, απέκρουσε ο Δασκαλάκης

12’ Σουτ του Δημητρέλλου έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

26’ Ο Ζώνιος εκτέλεσε φάουλ και ο Κοτσάκης με φοβερή απόκρουση στο «παραθυράκι» του κράτησε το μηδέν.

71΄Ο Λάμα εκτέλεσε κόρνερ, ο Φερεντίνος προσπάθησε με τακουνάκι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά δεν βρήκε την μπάλα που πέρασε παράλληλα μέσα από τη μικρή περιοχή του Κοτσάκη.

79’ Σουτ του Δημητρέλου, μπλόκαρε ο Κοτσάκης.

 

ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Λάκκας, Περβανάς, Τσιούτσιος, Ντούκας (55’ Φερεντίνος), Παππάς (86’ Καφενζής), Λάμα, Σταύρου, Δημητρέλος, Ζώνιος, Κύρκος (66’ Μπούμπας).

Ξάνθη: Κοτσάκης, Αδαμίδης, Μακρίδης, Τσαγκαλίδης (46’ Καρατλίδης), Μελενηκιώτης, Σιμάρ, Καρανικόλας, Γκαρνέτας, Ιγνατιάδης, Ζιάκας (82’ Ισαακίδης), Αλή (88’ Ζιπίδης).