image description

Μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα δημιούργησε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ και η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ σε συνεργασία με τους αθλητικούς Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στους χώρους του Πανηπειρωτικού και τη Φιλαρμονική του Δήμου, στην εκδήλωση που ετοίμασαν το απόγευμα της Παρασκευής για την επίσημη φωταγώγηση του δέντρου που έχει στηθεί στη δυτική γωνία του Πανηπειρωτικού, στην είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων.

Από νωρίς το απόγευμα μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλητισμού βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού.

Εκεί, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους όπου στεγάζονται όλα τα αθλητικά σωματεία, να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετάσχουν στις επιδείξεις που είχαν προετοιμάσει οι υπεύθυνοί τους.

Στη συνέχεια, ο καταξιωμένος σεφ, συνεργάτης της ΔΩΔΩΝΗ, Αδάμος Δότσιος, προσέφερε μικρές γευστικές απολαύσεις ετοιμάζοντας για τους παρευρισκόμενους τοστ με το πεντανόστιμο ημίσκληρο τυρί του  τοστ, λουκουμάδες και καναπεδάκια με φέτα και ένα ζεστό  ρόφημα με το ολόφρεσκο γάλα κακάο της ΔΩΔΩΝΗ.

Ξεχωριστή έκανε την ατμόσφαιρα η Φιλαρμονική του Δήμου η οποία διασκέδασε μικρούς και μεγάλους με χαρούμενα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κόλοκας και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, Μιχάλης Παναγιωτάκης, υποδέχτηκαν το κοινό και άναψαν το ύψους 11 μέτρων χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα 6.500 λαμπιόνια, ευχόμενοι καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένες γιορτές σε όλους.

«Σε συνεργασία με τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ διοργάνωσε μια αθλητική και ταυτόχρονα γιορτινή εκδήλωση στο επίκεντρο της οποίας είναι τα παιδιά. Τέτοιες συνέργειες επιζητούμε και θα προσπαθήσουμε να πετυχαίνουμε συχνότερα για την προαγωγή των αθλητικών ιδανικών προς όφελος όλων μας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κολόκας ευχαριστώντας παράλληλα το Δήμο Ιωαννιτών, το Πνευματικό Κέντρο και ειδικά την πρόεδρό του, Ελένη Ακονίδου, για την παρουσία της Φιλαρμονικής, τα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους δρομέων για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και τον κόσμο που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης, Βασίλης Γοργόλης και ο αντιδήμαρχος, Αριστείδης Παππάς.