image description

Τις εγκαταστάσεις τις PEUGEOT στα Ιωάννινα, στο 9ο χλμ. της Ε.Ο. Ιωαννίνων-Αθηνών, επισκέφθηκε την Παρασκευή το βράδυ σύσσωμη η ομάδα του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα όπου έγινε η παρουσίαση των νέων μοντέλων της PEUGEOT 208 και του εντυπωσιακού 2008!

Την ομάδα υποδέχθηκαν οι ιδιοκτήτες της «City Cars» κ.κ. Νίκος Παπαντωνίου και Ιωάννης Παπανικολάου, οι οποίοι και ξενάγησαν τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και αντιπροσωπεία της διοίκησης στους άνετους και μοντέρνους χώρους της έκθεσης, ενώ ορισμένοι απ’ αυτούς δεν έχασαν την ευκαιρία να… βολτάρουν με το νέο PEUGEOT 208!

Η πολυετής εμπειρία της «City Cars» στο χώρο των αυτοκινήτων PEUGEOT και CITROEN, η εξειδίκευσή της και το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, αποτελεί εγγύηση για την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίησή των πελατών της, στα τμήματα πωλήσεων, ανταλλακτικών και service, σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε κατόχου Peugeot και Citroen και τα υψηλά standards του PSA Group.

Η «City Cars» ήταν από την αρχή πολύτιμος «συμπαίκτης» στο ταξίδι της ομάδας μας στην Β’ Εθνική και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε!