image description

Με τρεις εκτός έδρας πολύ δυνατές αναμετρήσεις ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2019 οι ομάδες υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα. Η Κ19 διασταυρώνει τα ξίφη της με τη Δόξα Δράμας, ενώ οι Κ17 και Κ15 με τον ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο στις 15:00 στο γήπεδο Ξηροποτάμου Δράμας η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα παίζει ντέρμπι κορυφής με τη Δόξα. Οι δύο ομάδες με 3-0 νίκες στο πρωτάθλημα από την αρχή έχουν βάλει τις βάσεις πρόκρισης στο final-4 του πρωταθλήματος Νέων, αλλά ασφαλώς και η πρωτιά στον όμιλο θα δώσει ψυχολογικό και ουσιαστικό αβαντάζ για την τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ με τέρματα 12-2 διαθέτει την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ η Δόξα με τέρματα 7-3 είναι η ομάδα με τις δεύτερες καλύτερες επιδόσεις ως τώρα. Στόχος της ομάδας του Νίκου Μπαδήμα είναι ασφαλώς η νίκη και σ’ αυτό το παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Καμπαταγής και βοηθοί του οι Κωνσταντίνος Οικονομίδης και Δήμητρα Κοτανίδου, όλοι του συνδέσμου Δράμας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γεώργιος Μπέης (Καβάλας).

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Δόξα Δράμας-ΠΑΣ Γιάννινα

Κασσιόπη-Απόλλων Πόντου

Καραϊσκάκης-Απόλλων Λάρισας

 

Η Βαθμολογία (σε 3 αγώνες)

1. ΠΑΣ Γιάννινα 9

2. Δόξα Δράμας 9

3. Απόλλων Λάρισας 4

4. Απόλλων Πόντου 3

5. Κασσιόπη 1

6. Καραϊσκάκης 0

 

Με ΠΑΟΚ οι Κ17 και Κ15

Την Κυριακή αγωνίζονται οι άλλες δύο ομάδες υποδομών που αντιμετωπίζουν τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Στο αθλητικό κέντρο Lolas στο γήπεδο 1 στις 13:30 η Κ17 του Χρήστου Αγγέλη θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη για να παραμείνει «ζωντανή» στη μάχη της 2ης θέσης και να καλύψει τους 2 χαμένους από την Ξάνθη. Ο ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με άλλες χρονιές που δύσκολα έχανε, φέτος έχει ήδη δύο ήττες από Ξάνθη και Άρη, ενώ στο ματς του Α’ γύρου στα Γιάννενα είχε νικήσει πολύ δύσκολα με 1-0.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Φώτιος Τζίκας και βοηθοί του οι Αλέξανδρος Ανδρέου και Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, όλοι του συνδέσμου Μακεδονίας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Απόστολος Αποστολίδης (Κιλκίς).

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Ξάνθη-Λαμία

ΑΕΛ-Παναιτωλικός

Βόλος-Άρης

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

 

Η Βαθμολογία(σε 13 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ 33

2. Άρης 29 (12 αγώνες)

3. ΠΑΣ Γιάννινα 29

4. Ξάνθη 22

5. Παναιτωλικός 14

6. Βόλος 9

7. ΑΕΛ 9 (12 αγώνες)

8. Λαμία 1

 

Τέλος, η Κ15 αντιμετωπίζει κι εκείνη την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ, σε παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 13:00 και θα γίνει στο γήπεδο 2 του αθλητικού κέντρου Lolas. Πολύ δύσκολο έργο για την ομάδα Παίδων του Μιχάλη Μπόλου, καθώς ο ΠΑΟΚ μετράει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στο ματς του Α’ γύρου ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 2-0 μέσα στα Γιάννενα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιωακείμ Χατζηβασιλείου και βοηθοί του οι Διαμαντής Αλμπάντης και Νικόλαος Κουρμαδιάς, όλοι του συνδέσμου Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Άρης-ΑΕΛ (5 Ιανουαρίου)

Ρεπό: Ξάνθη

 

Η Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 21 (7 αγώνες)

2. Ξάνθη 12 (8 αγώνες)

3. Άρης 10 (7 αγώνες)

4. ΠΑΣ Γιάννινα 7 (6 αγώνες)

5. ΑΕΛ 0 (6 αγώνες)