Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (38’ Μίνα και 86’ Μαχαιράς), η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε νικηφόρα και από τη Δράμα, με την οποία έδινε ντέρμπι κορυφής, μιας και οι δύο ομάδες είχαν ξεκινήσει με σερί 3 στα 3 στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 2.

Παρά τη μεγάλη κούραση από το αυθημερόν ταξίδι και παρά το γεγονός ότι αυτήν τη φορά από τους επαγγελματίες ακολούθησε μόνο ο Βενετικίδης, αφού οι Λιάσος, Πήλιος, Λώλης και Γώγος συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της μεγάλης ομάδας, ενώ ο Γροσδάνης έχει ταλαιπωρηθεί από τράβηγμα τον τελευταίο καιρό, η «κυανόλευκη» ομάδα έδειξε και πάλι ότι ποιοτικά υπερέχει από κάθε αντίπαλο και θα προσπαθήσει να κάνει αήττητη πορεία μέχρι να φτάσει στον τελικό του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες στο ματς, με ατομική ενέργεια του Μπούμπα, με τον Μίνα να σουτάρει δύο φορές και να αποκρούει ο τερματοφύλακας σε παράλληλα γυρίσματα του Παπουτσή, ενώ και Μπούμπας έχασε καλή ευκαιρία μετά από γύρισμα της μπάλας από τον Κουλούρη.

Παρά τις χαμένες ευκαιρίες, όμως, οι Γιαννιώτες βρήκαν τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα στο 38′ με τον Μίνα και στο 86′ με τον Μαχαιρά που εκμεταλλεύτηκε εξαιρετική ατομική ενέργεια του σκόρερ του πρώτου τέρματος. Και μετά το 0-2, όμως, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες να αυξήσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Η Δόξα Δράμας προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού στο διάστημα 50′-70′, αλλά δεν έκανε την πολύ μεγάλη φάση.

Η σύνθεση του ΠΑΣ Γιάννινα:

ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Μπαδήμας): Βενετικίδης, Λάκκας, Κουλούρης, Ζήκος, Ντόντης, Μπέλλος (87’ Μερτύρης), Μερτζάνι (60’ Παπουτσής), Μπούμπας, Μίνα, Μαχαιράς (87’ Ναούμης), Καζαντσίδης (86’ Σκαργιώτης)