Αναπόφευκτη φαίνεται να είναι η διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 1 και του κυπέλλου Ελλάδος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαιτητές και οι βοηθοί έστειλαν σχετικό έγγραφο στην ΚΕΔ με το οποίο ενημερώνουν για ομαδικό κώλυμα μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου επικαλούμενοι προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Στο διάστημα αυτό που ενημερώνουν για το κώλυμά τους οι διαιτητές και οι βοηθοί είναι προγραμματισμένη η 17η και η 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και δύο αγωνιστικές ημέρες για τη φάση των 16 του Κυπέλλου.

Με την ενέργεια αυτή οι διαιτητές προλαβαίνουν την ΚΕΔ και τον ορισμό της για τα ματς της 17ης αγωνιστικής ημέρας, με σκοπό να μην μπορεί να τους ορίσει στις αναμετρήσεις της.

Θυμίζουμε πως οι διαιτητές έχουν ενημερώσει για την απόφασή τους για αποχή για απειλές από παράγοντες και επιθέσεις που έχουν δεχθεί κατά καιρούς με αφορμή το τελευταίο συμβάν στην πολυκατοικία που διαμένει ο Ευαγγέλου.

Επίσης για σήμερα Δευτέρα είναι προγραμματισμένο το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας με τη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων να θέλουν να διεξαχθούν κανονικά οι αγωνιστικές.