Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν κόουτς του Απόλλωνα Λάρισας, Αριάν Μπελά, παραδέχτηκε την ανωτερότητα των Ηπειρωτών και απέδωσε την ήττα με μεγάλο σκορ σε προσωπικά λάθη που κόστισαν εν τέλει.

«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Σήμερα πιστεύω ότι παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες. Τελείωσε ο Α’ γύρος. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι. Κάναμε 3 προσωπικά λάθη και μπήκαν και τα 3 γκολ, παρότι είχε βέβαια κατοχή μπάλας και ευκαιρίες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στο β’ ημίχρονο προσπαθούσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε σε 3 συνεχόμενα κόρνερ που η μπάλα έμεινε στην περιοχή και δεν βρεθήκαμε στην κατάλληλη θέση να σπρώξουμε την μπάλα στα δίχτυα.

Παρ’ όλα αυτά δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί παλέψανε και παίξανε το παιχνίδι που κάνουν κάθε Κυριακή.

Εύχομαι στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα καλή συνέχεια και να εκπληρώσει τους στόχους που έχει βάλει στο φετινό πρωτάθλημα».

Μπαστακός: “Ποιότητα του ΠΑΣ σε όλες τις γραμμές”

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε κάθε γραμμή. Δουλέψαμε με τον κόουτς όλη την εβδομάδα, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε λάθη που μας κόστισαν. Έτσι είναι όμως όταν παίζεις με ποιοτικές ομάδες που έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, τα λάθη κοστίζουν. Είμαστε υποχρεωμένοι να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά, να δουλέψουμε και πάλι από αύριο στην προπόνηση και να κερδίσουμε το επόμενο ματς και να αφήσουμε πίσω αυτό το σημερινό κακό ματς για μας».