Την παραίτησή του από προπονητής των τμημάτων βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε ο κ. Ζιώγος, αφήνοντας αιχμές ότι δεν τηρήθηκαν οι συμφωνίες που υπήρχαν, με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα WVC να απαντάει και να αναφέρεται σε όλα όσα έγιναν μέχρι σήμερα για την οργάνωση του συλλόγου.

Αναλυτικά:

Διαβάσαμε την ανακοίνωση του προπονητή μας κου Ζιώγου, που υπέβαλε την παραίτησή του στην ομάδα πριν περίπου 10 ημέρες.

Αρνούμαστε κατηγορηματικά ότι δεν τηρήθηκε κάποια συμφωνία που έγινε μεταξύ μας, ίσα ίσα τηρήθηκαν όλες και μάλιστα στο ακέραιο. Ότι μας ζήτησε σαν προπονητής τα αποδεχτήκαμε όλα. Πιο συγκεκριμένα:

– Αποδεχτήκαμε τον τεχνικό διευθυντή που μας πρότεινε, τον βοηθό προπονητή που μας πρότεινε, τον Γενικό αρχηγό που μας πρότεινε.

– Ολες τις μεταγραφές που μας ζήτησε. Μάλιστα έγινε το εξωφρενικό, ενώ του ζητήσαμε για τη γυναικεία ομάδα 14 παίχτριες, όπως όλες οι ομάδες βόλλευ του πλανήτη μας, ζήτησε 20 με τη λογική ότι προπονούνται όλες μαζί με την ομάδα κορασίδων. Το αποδεχτήκαμε.

– Τη μισθοδοσία που πρότεινε στις παίχτριες τη δεχτήκαμε.

– Την πληρωμή 2 γυμναστών σε ομάδα Α’ τοπικού την δεχτήκαμε, όταν στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ που είναι Α1, έχουμε έναν τη δεχτήκαμε.

– Βοηθό προπονητή στις ακαδημίες τον δεχτήκαμε που στην ομάδα μπάσκετ δεν έχουμε.

– Μας ζήτησε να είναι προπονητής και στις κορασίδες και στις νεάνιδες και στη γυναικεία ομάδα, το δεχτήκαμε.

– Ενώ η συμφωνία μας ήταν περίπου 100 κορίτσια ακαδημίες, βρεθήκαμε με 70 κορίτσια το δεχτήκαμε.

– Ζητήσαμε σαν απαράβατο κανόνα τα κορίτσια της γυναικεία ομάδας να είναι και στις 5 προπονήσεις της εβδομάδας. Δεν το έπραξε και έβαζε παίχτριες με μία και δύο προπονήσεις, το δεχτήκαμε.

Το μόνο που δημιοργήθηκε είναι όταν δεν κατέβηκε η ομάδα κορασίδων σε αγώνα πρωταθλήματος λόγω γραφειοκρατικής διαδικασίας με τα δελτία που δεν είχε έτοιμα και η ομάδα τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών. Του είπαμε ότι δε γίνεται πλέον να έχει και τις τρείς ομάδες και θα έχει μόνο τη γυναικών και τη νενανίδων γιατί δεν προλαβαίνει και του ζητήσαμε να εκπαιδεύσει τον γενικό αρχηγό σε γραφειοκρατικά θέματα της ΕΟΠΕ.

Το μόνο που ζητήσαμε δηλαδή, αυτός δεν το δέχτηκε και μας ζήτησε να απολύσουμε όλους τους συνεργάτες που αυτός μας πρότεινε. Αυτό δεν το δεχτήκαμε και μας υπέβαλε την παραίτησή του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το επόμενο πρωί μας πήρε τις μπάλες για να τιμωρήσει τις αθλήτριές του προφανώς, και όχι εμάς. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον κο Λαγό και την αγαπημένη μας Κα Μπράγια που μας βοήθησαν αυτήν την περίοδο δίνοντας μας τις μπάλες τους για να συνεχίσουμε τις προπονήσεις μας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο γυναικείο τμήμα δεν είναι one man show. Ξέρουμε το δρόμο της Α1 και το έχουμε αποδείξει. Δυστυχώς αυτοί δεν τον ξέρουν. Του κου Ζιώγου του είπαμε να έρθει μαζί μας για να του τον δείξουμε και με την αδιαμφισβήτητη τεχνική του κατάρτιση να ανέβουμε τα σκαλοπάτια. Δυστυχώς για όλους μας δεν ήθελε.

Λυπούμαστε για την ανακοίνωσή του και αρνούμαστε κατηγορηματικά ότι δεν τηρήσαμε τις συμφωνίες μας. Εκτός εάν κάποιος θεωρεί ότι στον ΠΑΣ Γιάννινα αποφασιζει και διατάζει. Αυτό σε εμάς δεν γίνεται όποιος και να είναι. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.

Για το WVC PAS GIANNΙNA

Ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής

Γεώργιος Ν. Μάστακας