Για «ψύλλου πήδημα» παραδέχεται και ο διαιτητής ότι απέβαλε τον Παύλο Βαρτζιώτη σ’ ένα καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού κι ενώ το Βελισσαρίο πίεζε να γυρίσει το ματς και να φέρει στα μέτρα του την άνοδο.

Όπως σημειώνει ο Τίκας στο φύλλο αγώνος, απλώς ο Βαρτζιώτης διαμαρτυρήθηκε έντονα προς το πρόσωπό του και ο διαιτητής, χωρίς να κρατήσει τα προσχήματα, τον απέβαλε χωρίς δεύτερη κουβέντα, δείχνοντάς του 2η κίτρινη κάρτα.

Από εκεί και πέρα, βέβαια, η κατάσταση εκτραχύνθηκε, αφού όπως σημειώνεται στο φύλλο αγώνα: “Ο ίδιος ποδοσφαιριστής με την επίδειξη της κόκκινης κάρτας κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου, απωθώντας με βίαια και βρίζοντάς με ως εξής: ‘Νούμερο θα σε γ…σω’.”

Μεγάλο ενδιαφέρον, πάντως, έχει αναφορά του διαιτητή στον πρόεδρο της ΕΠΣ Άρτας, που του τηλεφώνησε (παραλείπουμε για ευνόητους λόγους κάποια νούμερα του τηλεφώνου του) για να δηλωθεί παρατηρητής αγώνα ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Άρτας. Τελικώς στο γήπεδο παρουσιάστηκε κανονικά η παρατηρητής που είχε οριστεί.

Η ΕΠΣΗΠ άραγε θα δώσει συνέχεια σ’ αυτό το θέμα για να πληροφορηθεί τους λόγους του ενδιαφέροντος της ΕΠΣ Άρτας για το ματς αυτό;

petriths-velissario-entash-1