![u-17-pas-ael-2019-1](https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2019/11/u-17-pas-ael-2019-1-696x398.jpg)
Με διπλό έκανε ποδαρικό στο 2020 η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία επικράτησε 2-0 της Λάρισας στο Ζάρκο. Παρά το ψιλόβροχο, οι παίκτες του Χρήστου Αγγέλη δεν επηρεάστηκαν έκαναν μ ία πολύ καλή εμφάνιση και πήραν από το ματς αυτό που δικαιούνταν, αν και θα μπορούσαν να είχαν και λίγο μεγαλύτερο σκορ.
Τα δύο τέρματα των «κυανόλευκων» σημείωσε ο Δημητρέλλος. Στο 32’ εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στη μεγάλη περιοχής της ΑΕΛ, ενώ στο 42’ ωραίος συνδυασμός από Κύρκο και Λάμα, ο τελευταίος γύρισε παράλληλα στον Δημητρέλλο που με σουτ έγραψε το 2-0.
Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΣ στη μεγαλύτερη ευκαιρία του είχε χαμένο τετ-α-τετ και πάλι με τον σκόρερ των δύο τερμάτων, ενώ η ΑΕΛ ήταν ακίνδυνη σε όλο το ματς.
K17 ΠΑΣ Γιάννινα: ΛAΔIAΣ, ΣKOYTEΛIAΣ, ΠEPBANAΣ, TΣIOYTΣIOΣ, NTOYKAΣ (62′ ΣTAYPOY), ΠAΠΠAΣ (6’2 MΠOYMΠAΣ), ΛAMA (46′ KAΦENZHΣ) , TΣEΛIOΣ (88′ ΛEONTIΔHΣ), ΔHMHTPEΛOΣ, KYPKOΣ (76′ ZIΩΓAΣ), ΦEPENTINOΣ