image description

Την πρώτη θέση κέρδισε ο Γεώργιος Κοσμάς στο Πανελλήνιο τουρνουά που διοργάνωσε ο Α.Σ. Ταταύλα μαζί με την Ομοσπονδία (Ε.Φ.Ο.Επ.Α), στην περιοχή Ελληνικού-Αττικής.  

Από τα πέντε μέχρι τώρα Πανελλήνια τουρνουά της φετινής αγωνιστικής περιόδου που έχουν διεξαχθεί,  ο εν λόγω αθλητής έχει κατακτήσει τα τέσσερα στην κατηγορία Παμπαίδων. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και ο Φίλιππος-Κων/νος Μανούσης  κατακτώντας την 7η θέση, ο οποίος έχει μόνιμη παρουσία στην 8άδα σε όλες τις μέχρι τώρα διοργανώσεις, με καλύτερη θέση το χάλκινο μετάλλιο στην Κοζάνη.

Σε συνδυασμό με τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε και ο  Χρήστος Κοντοδήμας  στην κατηγορία των Παίδων το Σαββατοκύριακο, (πέτυχε 4 νίκες, 4 ήττες), ο Α. Σ  Φ.Ε.Α Ιωαννίνων έδειξε τη δυναμική του, η οποία παρουσιάζει σημαντική άνοδο σε κάθε διοργάνωση.

Εξαιρετικό  και απόλυτα επιτυχημένο το εν λόγω τουρνουά με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, αφού  οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες από κάθε ηλικιακή κατηγορία έδωσαν το παρών. Οι  συμμετοχές  έφθασαν τις 237 από όλη την Ελλάδα. Τα σωματεία που έστειλαν αθλητές και αθλήτριες τους ήταν πενήντα εννέα.

Η 1η φωτογραφία είναι από την απονομή.

Η 2η φωτογραφία είναι στιγμιότυπο από τον τελικό στο τουρνουά , στα Ταταύλα του Γεωργίου Κοσμά με τον Λιώτση Πέτρο αθλητή από την Χίο.