image description

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Δευτέρα το βράδυ η ανδρική ομάδα του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα. Σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα η ομάδα άφησε για λίγο τα παρκέ και αντάλλαξε ευχές παρουσία και του μεγάλου χορηγού της ομάδας Κωνσταντίνου Σεπετά της ΒΙΚΟΣ ΑΕ.

Την βασιλόπιτα, χορηγία των Ζαχαροπλαστείων ΜΑΝΤΖΙΟΣ, έκοψαν από κοινού οι Γιάννης Μάντζιος και Κωνσταντίνος Σεπετάς, ενώ στον σύντομο χαιρετισμό τους ευχαρίστησαν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για την έως τώρα πορεία της ομάδας, τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που δείχνουν από την αρχή της χρονιάς, ευχόμενοι υγεία και επιτυχίες.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο «Βενιαμίν» της ομάδας, Δημήτρης Αποστολίδης, ο οποίος κέρδισε και την δωροεπιταγή του Hall of Brands που αντιστοιχούσε στο φλουρί.

Από πλευράς διοίκησης το παρών έδωσαν, εκτός του προέδρου Γιάννη Μάντζιου, ο αντιπρόεδρος Χρήστος Γεωργίου, ο γενικός αρχηγός Βαγγέλης Παπαγγέλης και ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Γιάννης Κουτσολιόντος, ενώ απόντες ήταν ο τυχερός της βραδιάς Δημήτρης Αποστολίδης και ο Απόστολος Ναούμης με άδεια.