Η νέα έκδοση του super-fm.gr ανέβηκε και επίσημα πλέον από το βράδυ της Κυριακής 29 Μαΐου στα «γενέθλια» των 13 ετών που συμπληρώνει φέτος η ιστοσελίδα μας, η πρώτη μέσου ενημέρωσης στα Ιωάννινα, αφού το 2003 ήταν αρκετά πρώιμο ακόμα το ενδιαφέρον του κόσμου για ιντερνετική ενημέρωση.

Αρκετά ανανεωμένο, με περισσότερες εμφανίσεις ειδήσεων ανά κατηγορία στην αρχική σελίδα, ώστε να μη χάνετε τίποτα και φυσικά πάντα με τη web tv και το κανάλι μας στο dailymotion που σας προσφέρουν περισσότερες και πιο άμεσες δυνατότητες ενημέρωσης.

Όπως θα διαπιστώσετε και στην πορεία, στο νέο site υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες που θα κάνουν ευχάριστη την περιήγησή σας, περισσότερες και μεγαλύτερες φωτογραφίες και πολλά ακόμα που θα βρίσκετε μέσα στα άρθρα μας, ενώ γίνεται πιο άνετη η περιήγηση και μέσω smartphones.

Στην αρχική σελίδα προστέθηκε μόνιμα η βαθμολογία της Super League και τα αποτελέσματα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ παραμένει η ξεχωριστή κατηγορία των βαθμολογιών που κάνει «θραύση», αφού μπορείτε να βρίσκετε βαθμολογίες απ’ όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, καθώς επίσης και διάφορα στατιστικά στοιχεία.

Με το νέο site μπαίνουν ακόμα πιο ψηλά στην επικαιρότητα τα υπόλοιπα αθλήματα, πλην ποδοσφαίρου, σε μία προσπάθεια να αναδείξουμε ακόμα περισσότερα τις ειδήσεις από μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, κωπηλασία και οτιδήποτε άλλο και αποκτούν ξεχωριστή κατηγορία οι ομάδες υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς το μέλλον του γιαννιώτικου ποδοσφαίρου βρίσκεται εκεί.

Τέλος, όσοι θέλετε να αποστέλλετε μηνύματα προς τις εκπομπές του σταθμού, πλέον το κουμπί «ΜΗΝΥΜΑΤΑ» βρίσκεται στο τέλος της σελίδας αριστεράς, όπως και το πρόγραμμα του σταθμού, το οποίο θα συμπληρωθεί σύντομα.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας αυτά τα 13 χρόνια. Ευχαριστούμε  τους 100.000 και πλέον μοναδικούς επισκέπτες που δέχεται το site μας κάθε χρόνο και ελπίζουμε η παρέα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Βασίλη Ασημακόπουλο που επιμελήθηκε τη σχεδίαση και την τεχνική υποστήριξη του νέου site.

 

Εκ της διευθύνσεως του super-fm.gr