Δεύτερη συνεχόμενη βαθμολογική απώλεια για την ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, που αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 στους Κωστακιούς Άρτας με τον Καραϊσκάκη και δείχνει εμφανώς επηρεασμένη από την απουσία των επαγγελματιών παικτών που την πλαισίωναν αρχικά. Σαν να μην έφταναν αυτά, η ομάδα έχει ξεμείνει και από τερματοφύλακες, αφού ο Βενετικίδης είναι τραυματίας και θα επιστρέψει από Δευτέρα σε κανονικό ρυθμό, ο Βακαλόπουλος έχει τραυματιστεί στον μηνίσκο και έχει τεθεί κι αυτός εκτός ομάδας εδώ και 3 αγωνιστικές, οι τερματοφύλακες των μικρότερων ομάδων έχουν κι εκείνοι υποχρεώσεις με τις ομάδες τους στη Super League 1 και δεν μπορερί να προωθηθεί κάποιος κι έτσι επέστρεψε στην ομάδα εσπευσμένα ο Καραμάνης που ουσιαστικά είχε πάρει απόφαση να σταματήσει. Με όλες αυτές τις δυσκολίες ήταν λογικό η ομάδα να χάσει τον ρυθμό της και να ψάχνεται από τον Ιανουάριο και μετά πως θα διορθώσει τις αδυναμίες της και θα ξεπεράσει τις απουσίες των επαγγελματιών, αφού φαίνεται ο κ. Γιαννίκης να έχει αποφασίσει να βάζει σχεδόν πάντα στη 18άδα ή την 11άδα κάποιον από τους Γώγο, Λώλη, Γροσδάνη, Πήλιο, Λιάσο και Βενετικίδη.

Στο αγωνιστικό μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα είδε τον Κουλούρη να παθαίνει βαρύ διάστρεμμα και να αντικαθίσταται στο 29’, αλλαγή ζήτησε δύο λεπτά αργότερα και ο Ζήκος που έπαιζε με πυρετό και η ομάδα βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε ισάριθμες στο 41’ με τον Μερτζάνι και στο 50’ με εκτέλεση πέναλτι του Πόγια. Μάλιστα κατάφερε να κάνει και την ολική ανατροπή στο 54’ με τον Μαχαίρα κι ενώ φαινόταν ότι θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη, στο 90’ σε αντεπίθεση οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Καραμάνης, Λάκκας, Πόγιας, Ζήκος (31’ Μερτύρης), Ντόντης, Μπέλλος, Κουλούρης (29’ λ.τρ. Μερτζάνι), Μπούμπας, Μίνα, Μαχαίρας, Καζαντσίδης (72’ Παπουτσής)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ