Δύο γρήγορα γκολ στο 3ο λεπτό για το Καναλάκι και στο 5ο για την Ανατολή, διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 στο παιχνίδι Ανατολής-Αχέροντα Καναλακίου για τη 16η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Ανέστη Ζώη πήρε έναν πολύτιμο βαθμό από μία ομάδα που στόχευε στην 1η θέση, αλλά με την απώλεια αυτή μένει πλέον πολύ πίσω από την ΑΕ Ποντίων Καραγιαννίων.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ στο 3ο λεπτό με σουτ του Καψάσκη έξω από την περιοχή, αλλά η απάντηση της Ανατολής ήρθε 2 λεπτά αργότερα με τον Τσουμάνη που σούταρε μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη η Ανατολή ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ με τους Νούγια, Σκανδάλη και Χριστακόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ανατολή: Γκάρας, Δήμος, Φωλίνας, Κίτσιος, Κλητσινάρης, Πολυχρόνης (75’ Κολιούσης), Σκανδάλης, Εμβραΐζογλου (70’ Γεωργιάδης), Νούγιας (80’ Μαρμούτας), Τσουμάνης, Χριστακόπουλος (85’ Γρηγοριάδης).

Καναλάκι: Βαρέλης, Βασιλειάδης, Ζδράβος, Μελιγγιώτης, Πάνος, Λουκούμης, Κυριάκης, Μπλέτσας, Καψάσκης, Κόλινς, Μουζακίτης Αλέξανδρος

4ος όμιλος

ΑΕ Λευκίμμης-Αναγέννηση Άρτας 0-1

ΑΕ Μεσολογγίου-Αστέρας Ιτέας 3-0 α.α

Σούλι Παραμυθιάς-Ναυπακτιακός Αστέρας 3-2

Απόλλων Ευπαλίου-Τηλυκράτης Λευκάδας 1-1

Θιναλιακός-ΑΕ Ποντίων Κοζάνης 0-1

ΑΟ Ανατολής-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 1-1

Μακεδονικός Φούφα-ΠΑΣ Πρέβεζα 4-1