Η διαχείριση μετά από μία ήττα είναι το ζητούμενο για τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη σημερινή απώλεια βαθμών στην έδρα του με τον Λεβαδειακό και ο κ. Γιαννίκης είπε ότι η ομάδα πρέπει να δείξει ενότητα και να επενδύσει πάνω στα στοιχεία που την έφεραν ως εδώ.

Αναλυτικά:

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού είχαμε τεράστια κατοχή μπάλας που δεν την κάναμε να έχει ουσία. Ως το τελευταίο 1/3 του γηπέδου φτάναμε, αλλά δεν είχαμε καθαρές σκέψεις, φρεσκάδα, κινητικότητα, κάναμε λίγες φάσεις για γκολ, δεν απειληθήκαμε και το ματς έπρεπε να λήξει 0-0. Τελικά με μια κόντρα χάσαμε το ματς. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι εντάξει χάσαμε ένα ματς, αλλά πρέπει τώρα να είμαστε ενωμένοι. Όταν κερδίζεις αυτά είναι σχετικά εύκολα να τα κάνεις. Έχουμε 6 πόντους διαφορά και κοιτάμε να διατηρήσουμε ή να αυξήσουμε αυτή τη διαφορά. Πάμε στην Κρήτη για νίκη να κερδίσουμε ό,τι χάσαμε σήμερα».

Για το αν έπαιξε ρόλο ο αποκλεισμός του ΠΑΣ στο κύπελλο που ήταν σήμερα κατώτερος των προσδοκιών: «Άλλη διοργάνωση το κύπελλο. Ήταν το 5ο ματς σε 15 μέρες, είμαστε η μόνη ομάδα της Super League 2 με τόσα ματς. Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε ένα θέμα φρεσκάδας σήμερα. Δεν απειληθήκαμε όμως σήμερα, αλλά δεν κάναμε κι εμείς ευκαιρίες. Είχαμε μόνο 2-3 ευκαιρίες, αλλά αν δεν βάζεις γκολ δεν δικαιούσαι τη νίκη» .

Για το πώς θα διαχειριστεί τις δύο απανωτές ήττες η ομάδα: «Άλλη η μία διοργάνωση, άλλη το πρωτάθλημα. Θα διαχειριστούμε την ήττα με καθαρό μυαλό, με αφοσίωση και δουλειά, με όλα όσα μας έφτασαν ως εδώ. Υπενθύμιση στο παιχνίδι, στο πλάνο μας, ενότητα, ένταση. Άκουγα και πιο μπροστά ότι η ομάδα δεν θα μπορεί να παίξει σε δύσκολα γήπεδα, δεν θα μπορεί το ένα ή το άλλο, τα κάναμε όλα και τώρα είναι στο χέρι μας να δείξουμε ότι μπορούμε και να διαχειριστούμε μία ήττα στο πρωτάθλημα».

Για την επικείμενη αποχώρηση του Πίτου και αν θα γίνουν μεταγραφές: «Το γνωρίζουμε ότι είναι προσωπικό θέμα του Πίτου, έχω κάνει τις εισηγήσεις μου στη διοίκηση. Αν θα αλλάξει κάτι με το ρόστερ, τότε θα χρειαστούμε κάποιον παίκτη».