image description

Ξεκίνημα προετοιμασίας στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα της Κυριακής (17:00, ΕΡΤ 3) με τον Εργοτέλη και η ομάδα αυτές τις μέρες θα προπονείται εκτός ΠΕΑΚΙ, καθώς θα γίνουν κάποιες εργασίες συντήρησης στα γήπεδα εκεί, ώστε να ικανοποιηθεί -εν μέρει βέβαια- το αίτημα του ποδοσφαιρικού τμήματος να γίνει κάτι με την κατάσταση των γηπέδων.

Έτσι για σήμερα η ομάδα πήγε στη Βουνοπλαγιά και έκανε το πρόγραμμά της, το οποίο ακολούθησε κατά το μεγαλύτερο μέρος ο Στέφανος Σιόντης, που έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από το τράβηγμα που είχε. Ο έμπειρος μέσος δεν έλαβε μέρος στο δίτερμα, ώστε να μην ξεκινήσει απευθείας με μεγάλη ένταση την προπόνηση, αλλά να μπει σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς. Για την Κυριακή υπολογίζεται να είναι στη 18άδα, ενδεχομένως όμως όχι για 90 λεπτά.

Ο Φάμπρι Κάστρο και ο Σεργκελασβίλι έκαναν ατομικό στο ΠΕΑΚΙ και δεν ανέβηκαν στη Βουνοπλαγιά με τους υπόλοιπους. Ο Κολομβιανός δεν προλαβαίνει αυτόν τον αγώνα, αλλά έχει ως ορίζοντα επιστροφής στην αγωνιστική δράση το επόμενο ματς με τα Χανιά.

Κανονικά συμμετείχαν όλοι οι υπόλοιποι, με τον Κρίζμαν να βρίσκεται ακόμα στην ομάδα, αφού δεν υπάρχει κάποια αλλαγή δεδομένων αυτή τη στιγμή.

Εννοείται, βέβαια, ότι παρελθόν αποτελεί ο Πίτου Γκαρσία και απομένουν διαδικαστικά θέματα για να ανακοινωθεί η λύση συμβολαίου του.

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει και πάλι εκτός ΠΕΑΚΙ, με τον Γιώργο Ντάσιο να έχει αναλάβει όλες τις σχετικές διαβουλεύσεις για να βρει γήπεδο.