image description

Μακριά από τα Ιωάννινα αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο οι τρεις ομάδες υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Την αρχή θα κάνει το Σάββατο στις 13:45 η Κ17, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη έχει μείνει πλέον μακριά από τη διεκδίκηση της 2ης θέσης, ενδεχομένως να αρχίσουν να γίνονται και κάποιες μετακινήσεις παικτών μεταξύ των τριών ομάδων υποδομών, ώστε να προετοιμάζεται το έδαφος για την επόμενη σεζόν, παρ’ όλα αυτά στόχος είναι να παραμείνει ανταγωνιστική και να τερματίσει τουλάχιστον στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Empileon Sports Center και διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης Τσιώρης του συνδέσμου Άρτας. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Αθανάσιος Ντόμαρης και Ζώης Νάστος, αμφότεροι του συνδέσμου Πρέβεζας. Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτριος Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας).

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

ΑΕΛ-Ξάνθη

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΟΚ-Βόλος

Άρης-Λαμία

Η Βαθμολογία (σε 16 αγώνες)

  1. Άρης 41
  2. ΠΑΟΚ 40
  3. ΠΑΣ Γιάννινα 32
  4. Ξάνθη 29
  5. Παναιτωλικός 17
  6. ΑΕΛ 12
  7. Βόλος 9
  8. Λαμία 4

 

Ντέρμπι κορυφής η Κ15!

Για το πρωτάθλημα Κ15 ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ! Οι Γιαννιώτες με τη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας επί του Άρη με 3-0, έχουν “σκαρφαλώσει” στη 2η θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσουν για την υπέρβαση στο αθλητικό κέντρο Lolas της Θεσσαλονίκης απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ που μετράει 9 στα 9 στο πρωτάθλημα!

Το ματς θα γίνει την Κυριακή στις 13:30. Διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Παγώνης και βοηθοί του οι Διαμάντης Αλμπάντης και Στυλιανός Κωνσταντινίδης, όλοι του συνδέσμου Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

ΑΕΛ-Ξάνθη

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Ρεπό: Άρης

Η βαθμολογία

  1. ΠΑΟΚ 27 (9 ματς)
  2. ΠΑΣ Γιάννινα 13 (9)
  3. Άρης 13 (9)
  4. Ξάνθη 12 (9)
  5. ΑΕΛ 0 (8)

 

Στην Κέρκυρα η Κ19

Τέλος, η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, παρά τις δύο συνεχόμενες βαθμολογικές της απώλειες, παραμένει 1η και στο +4 από Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Πόντου στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 2. Οι Γιαννιώτες ταξιδεύουν στην Κέρκυρα την Κυριακή για να αντιμετωπίσουν την Κασσιόπη.

Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 13:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας (Σφακιανάκης). Διαιτητής ορίστηκε ο Αθανάσιος Καββαδίας-Νικόδημος. Βοηθοί του θα είναι οι Ανδρέας Σερίφης και Στυλιανός Μερκούρης-Σπυρίδων, όλοι του συνδέσμου Κέρκυρας. Παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας).

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Δόξα Δράμας-Απόλλων Λάρισας

Κασσιόπη-ΠΑΣ Γιάννινα

Καραϊσκάκης-Απόλλων Πόντου

Η Βαθμολογία (σε 7 αγώνες)

  1. ΠΑΣ Γιάννινα 16

2. Δόξα Δράμας 12

3. Απόλλων Πόντου 12

4. Κασσιόπη 8

5. Καραϊσκάκης 7

6. Απόλλων Λάρισας 5