Μια ακόμη μοναδική εμπειρία έζησαν γονείς και αθλητές της ακαδημίας Ντούγιας. Ταξίδεψαν στην Αθήνα παρακολουθώντας από κοντά τον αγώνα Ευρωλίγκας ανάμεσα σε δυο από τις ιστορικότερες ομάδες της Ευρώπης, τον Παναθηναϊκό του Ρικ Πιτίνο και την Ζαλγκίρης του Σαρούνας Γιατσκεβίτσιους.  Μετά την φαντασμαγορική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι δέκα και πλέον χιλιάδες  φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, σειρά πήραν τα αυτόγραφα και οι φωτογραφίες που χάρισαν οι παίκτες και των δυο ομάδων στα παιδιά και στους γονείς τους.

Οι μικρές αθλητές την επομένη ημέρα αγωνίστηκαν σε φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του Παναθηναϊκού στα βοηθητικά γήπεδα του ΟΑΚΑ βιώνοντας έτσι κάτι που θα θυμούνται για καιρό.

Η Ακαδημία Ντούγιας ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τις μοναδικές στιγμές που χάρισαν στα παιδιά. Το ταξίδι, οι εικόνες και οι στιγμές που έζησαν όλοι ήταν τόσο έντονες που όχι μόνο δεν θέλουν να τις ξεχάσουν, αλλά θέλουν να τις ενισχύσουν με περισσότερες σχεδιάζοντας σύντομα την επόμενη εξόρμηση.