Άνω-κάτω έχει γίνει το πρωτάθλημα μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Σύμφωνα με την Live Sport, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτεται σοβαρά ακόμη και το να βάλει λουκέτο στην Super League, αν η κατάσταση εκτραχυνθεί.

Το κλίμα μυρίζει μπαρούτι, καθώς οι μεν οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι στα κάγκελα και θεωρούν πως το πρωτάθλημα απονέμεται στα χαρτιά στον Ολυμπιακό με δρομολογούμενη αφαίρεση βαθμών από την ομάδα τους. Χθες είχαμε «ντου» σε γραφεία βουλευτών της Θεσσαλονίκης και υπάρχουν φόβοι για ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις. Οι δε οπαδοί του Ολυμπιακού θεωρούν πως ακόμη και η αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΟΚ θα αποτελεί ποινή-χάδι, καθώς θα έπρεπε να τιμωρηθεί με υποβιβασμό, ενώ ετοιμάζουν κι εκείνοι κινητοποιήσεις.

Όλα αυτά κι ενώ μπαίνουμε σε ένα διάστημα που περιλαμβάνει παιχνίδια υψηλής επικινδυνότητας. Από το Ολυμπιακός-Ξάνθη του Σαββάτου μέχρι τα διαδοχικά ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ αποκορύφωμα όλων είναι το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 23 Φεβρουαρίου. Για να μην αναφέρουμε καν τα playoffs που θα ακολουθήσουν ή τη συνέχεια του Κυπέλλου.