image description

Ρεβάνς στο ΟΑΚΑ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ΑΕΚ εναντίον Αστέρα, 1-1 είχαν έρθει στην Τρίπολη με τους Αρκαδες να έχουν και χαμένο πέναλτι. Οποια περάσει, παίζει στα προημιτελικά με τον Παναιτωλικό. Η «Ενωση» περιόρισε τον Ολυμπιακό σε 0-0 σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις και συμπλήρωσε 13 σερί ντέρμπι χωρίς νίκη (0-6-7)! Τιμωρημένος ο Σιμόες για σήμερα, τελευταία στιγμή εκτός Ολιβέιρα και Λόπεζ (!), εκτός ο Μπάρκας ελέω rotation (στο Κύπελλο παίζει ο Τσιντώντας). Ο Αστέρας ήταν καλός με τη Λαμία τη Δευτέρα, ισοφάρισε όμως στις καθυστερήσεις σε ένα ακόμη παιχνίδι του φέτος που η ανωτερότητα δεν αποτυπώθηκε στο γήπεδο. Εχεις μονάχα τρεις νίκες στα τελευταία 13 ματς (3-4-6) πρωταθλήματος αλλά επί ημερών Μίλαν Ράσταβατς δείχνει βελτίωση στο γήπεδο.

Δεν έχει μόνο προβλεψεις ποδοσφαιρου για απόψε: και Euroleague στο πρόγραμμα με επτά ματσάρες! Οι Αμερικανοί (Ρότσεστι, Πολ, Μπάλντγουιν, Ρούμπιτ) είχαν μηδέν πόντους με 0/16 σουτ και o Ολυμπιακός (8-13) ηττήθηκε δίκαια από τη Ζενίτ παρά τους 31 π. του Σπανούλη, θέλει πολύ δουλειά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Στο ΣΕΦ πάντως παίζει καλύτερα, θα κάνει ντεμπούτο και ο Ελις του Προμηθέα απόψε, στην υποδοχή της Μπασκόνια (8-13) η οποία ελπίζει για 8άδα αλλά έχασε μετά τους Γκρέιντζερ, Γκαρίνο και τον πλέι μέικερ Πιέρια Χένρι, ο Βιλντόσα είναι αμφίβολος ενώ αποκτήθηκε ο γκαρντ Κρίστον της Λιμόζ.

Στο 23-16 για τον Ολυμπιακό η συνολική τους παράδοση, επιμέρους 16-3 στο ΣΕΦ με 14 σερί άσους (!) και τελευταίο διπλό το 89-95 στα play offs του Απριλίου 2007! Ματς που για την ομάδα του Πίνι Γκέρσον είχαν βάλει 13 π. ο Ματσιγιάουσκας, 19 ο Αλεξ Ακερ και 17 ο Ντόμερκαντ αλλά οι Βάσκοι είχαν έναν ασταμάτητο Λουίς Σκόλα (20 π.) και έναν πανεύστοχο Τιάγο Σπλίτερ (18 π.).

Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου