Θέματα τακτικής στην αμυντική λειτουργία και το επιθετικό τρανζίσιον δούλεψε ως επί το πλείστον στην προπόνηση της Παρασκευής ο Αργύρης Γιαννίκης, διαβλέποντας κάποια λάθη του τελευταίου καιρού που δεν θέλει να επαναληφθούν. Μάλιστα, σήμερα διέκοψε αρκετές φορές το δίτερμα για να εξηγήσει στους παίκτες τι λάθη κάνουν στην άμυνα και να τους υπενθυμίσει ότι έφτασαν να διεκδικούν το πρωτάθλημα χάρη και στο σερί 9 αγώνων που έκαναν χωρίς να δεχτούν γκολ.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο κόουτς ανέβασε λίγο παραπάνω τους τόνους του, όταν αδράνησαν οι αμυντικοί σε «ριμπάουντ» που πήρε και σκόραρε ο Ελευθεριάδης, από σουτ που είχε πιο πριν στο δοκάρι ο Λιάσος. Η πρώτη αντίδραση του κ. Γιαννίκη ήταν να βάλει την ομάδα που δέχτηκε ένα τέτοιο γκολ να κάνει 30 κάμψεις και στη συνέχεια υπενθύμισε σε όλους ότι δεν πρέπει να φεύγει ούτε δευτερόλεπτο η συγκέντρωση. «Αν δεν κάνετε τα βασικά, θα δημιουργηθεί πρόβλημα σε όλη τη λειτουργία της ομάδας», τους επεσήμανε χαρακτηριστικά. Από την άλλη βέβαια, δεν έλειψαν και τα μπράβο σε στιγμές που έβλεπε να γίνονται σωστά όλα εκείνα που τους ζητούσε.

Κανονικά στο πρόγραμμα ήταν σήμερα Κάστρο, Σιόντης, Νικολιάς και Οικονομόπουλος. Ο Σιόντης είναι λίγο πιο μπροστά από τον Κολομβιανό σε ετοιμότητα, ενώ για τον Κάστρο θα αποφασιστεί αύριο αν θα ξεκινήσει βασικός ή θα μπει ως αλλαγή.

Ατομικό έκαναν οι Ζιούλης και Γροσδάνης. Ο τελευταίος έχει μία σύσπαση στον τετρακέφαλο και προσεχώς θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη να δει που οφείλεται η ευαισθησία που έχει στο σημείο αυτό.