image description

Δυνατό παιχνίδι έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Epirus Arena ανάμεσα στις δύο ομάδες Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα και της Δόξας Δράμας, με τον ΠΑΣ να βγαίνει νικητής στο ντέρμπι κορυφής (1-0) και να μεγαλώνει στους 7 βαθμούς την απόσταση από τη 2η θέση, δείγμα του ότι η συμμετοχή στην τελική φάση του πρωταθλήματος θα είναι τυπική διαδικασία εφόσον η ομάδα συνεχίσει έτσι.

Η νίκη των νεαρών παικτών του ΠΑΣ ήρθε υπό το βλέμμα του προπονητή της επαγγελματικής ομάδας, Αργύρη Γιαννίκη και του τεχνικού διευθυντή, Γιώργου Ντάσιου, ωστόσο δεν ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι, αλλά πήγε στη δύναμη και τις μονομαχίες. Στις λεπτομέρειες, πάντως, η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα ήταν καλύτερη, δεν κινδύνευσε αμυντικά, ενώ επιθετικά είχε ένα χαμένο πέναλτι, γκολ που ξεκίνησε από κόρνερ και κάποια περιφερειακά σουτ που τα περισσότερα ήταν με καλές προϋποθέσεις, αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας, Θεοδοσιάδης, ήταν αρκετά σταθερός και με καλή ψυχολογία από την απόκρουση του πέναλτι του Πόγια στο 9ο λεπτό. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Μαχαιράς, όταν προσπάθησε να ντριμπλάρει αντίπαλο που άπλωσε το πόδια του και τον ανέτρεψε.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα επετεύχθη στο 25ο λεπτό, σε φάση που οι παίκτες των Ιωαννίνων έπαιξαν «βόλεϊ» μέσα στην αντίπαλη περιοχή με κεφαλιές. Ήταν η εκτέλεση κόρνερ του Μπέλλου από αριστερά, πρώτη κεφαλιά του Ντόντη και πάσα στον Φερεντίνο κι αυτός με νέα κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δεν άλλαξε ιδιαίτερα την εικόνα των δύο ομάδων αυτό το γκολ, το ματς ήταν ισορροπημένο και κατά διαστήματα ο ΠΑΣ έβγαζε κάποια περιφερειακά σουτ ή προσπαθούσε να απειλήσει με κόρνερ και φάουλ που κέρδιζε.

Το σφύριγμα της λήξης, έφερε τελικά χωρίς ιδιαίτερο άγχος αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα που εκτόξευσε τους «κυανόλευκους» στους 22 βαθμούς σε 9 ματς.

Δείτε τις λεπτομέρειες του αγώνα ΕΔΩ