Άτυχη απ’ όλες τις απόψεις η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, πήγε αποδεκατισμένη στον Βόλο και ηττήθηκε με 2-0. Ιώσεις, τραυματισμοί, κούραση από το ματς της Τρίτης στο Αγρίνιο και 3 δοκάρια, κράτησαν τον ΠΑΣ μακριά από τα γκολ και τους βαθμούς ή τον βαθμό και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο 40’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Ντούκας, ενώ οι Ζιώγας και Περβανάς αποχώρησαν τραυματίες. Ειδικά για τον Ζιώγα η ανησυχία είναι μεγαλύτερη γιατί χτύπησε στο γόνατο.

Ο Βόλος είχε την τύχη να προηγηθεί με δύο σχετικά γρήγορα γκολ στο 20’ και το 25’, ενώ ο ΠΑΣ είχε τρία δοκάρια, στο 28’ με τον Περβανά, στο 42’ με τον Δημητρέλλο και ένα ακόμα στην επανάληψη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Περβανά.

Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιζε με 10 παίκτες, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά όσο περνούσε η ώρα τα πράγματα γίνονταν όλο και πιο δύσκολα καθώς έβγαινε η κούραση από το ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά και των παιδιών που είχαν επιστρέψει από ιώσεις και είχαν χάσει προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.

Η σύνθεση του ΠΑΣ Γιάννινα: Καραμάνης, Λάκκας, Ντούκας, Τσιούτσιος, Σταύρου, Παππάς, Ζιώγας (46’ λ.τρ. Παπουτσής), Μπούμπας, Δημητρέλλος, Καφενζής, Περβανάς (78’ λ.τρ. Λεοντίδης)