Την ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας και βράβευσης των τμημάτων που διακρίθηκαν το 2019 πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου το τμήμα μπάσκετ του ΑΓΣΙ στο ξενοδοχείο Epirus Palace. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου, το «παρών» έδωσε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης και οι αντιδήμαρχοι Ιωαννίνων, Αϊβατίδης και Παππάς.

Τα τμήματα που τιμήθηκαν ήταν η γυναικεία ομάδα (φώτο πάνω) και το μίνι που κατέκτησαν τα τοπικά πρωταθλήματα και το παιδικό που ήταν φιναλίστ στον τελικό της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Καλωσορίζοντας τους αθλητές ο πρόεδρος κ. Βαρλαμίτης αναφέρθηκε στις επιτυχίες που είχαν και τα υπόλοιπα τμήματα, όπως ο στίβος με τον ΑΓΣΙ να είναι 3ος σύλλογος στην Ελλάδα και το ανδρικό βόλεϊ που παλεύει για την άνοδο στην Α2 των ανδρών.

Ο κ. Καχριμάνης αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά στην προσπάθεια που γίνεται για την περαιτέρω ανάπτυξη των υποδομών της πόλης, κάτι που του αναγνώρισαν οι άνθρωποι του συλλόγου, με τον κ. Θωμά Καννή να αναγνωρίζει ότι μόνο και μόνο με το νέο κλειστό που έγινε με τη συνδρομή της Περιφέρειας, έφερε την άνθιση του τοπικού μπάσκετ.

Υπόσχεση για μεγαλύτερη ενίσχυση των ερασιτεχνικών συλλόγων έδωσε ο αντιδήμαρχος κ. Αϊβατίδης, καθώς είναι πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Τέλος, ο έφορος του μπάσκετ, Νίκος Κασιούμης, έκανε τον σύντομο απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς και μαζί με τον κ. Βαρλαμίτη έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Εκτός από τους εν ενεργεία αθλητές όλων των τμημάτων μπάσκετ, το «παρών» έδωσαν και παλαίμαχοι αθλητές του συλλόγου.