image description

Πολύ μεγάλης σημασίας νίκη για την παραμονή της πέτυχε η Ανατολή επί του Ναυπακτιακού Αστέρα με σκορ 2-0 και εκμεταλλεύτηκε τις ήττες Πρέβεζας και Μεσολογγίου. Βέβαια δεν κρίθηκε τίποτα ακόμα, αφού η σκληρή μάχη συνεχίζεται.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14’ με τον Νούγια, είχαν πολλές ευκαιρίες για να τελειώσουν νωρίτερα το παιχνίδι και είχαν και δοκάρι στο 13’, με το δεύτερο και λυτρωτικό τέρμα να έρχεται στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Φωλίνα.

 Φιλμ αγώνα:
10′ Ο Νούγιας βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Ναυπακτιακού και χάνει μοναδική ευκαιρία να σκοράρει!
13′ Ο Σκανδάλης δοκιμάζει το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι!
14′ ΓΚΟΛ! Ο Εμβραίζογλου σεντράρει, ο Νούγιας με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, ανοίγει το σκορ για την Ανατολή!
27′ Πρώτο καλό σουτ από πλευράς Ναυπακτιακού, από τον Αδραχτά, με τη μπάλα να περνάει έξω.
37′ Δυνατό σουτ του Φίλιου, αποκρούει ο Σιδέρης.
49′ Ο Σίνης σεντράρει, ο Καραγιάννης παίρνει εξ’ επαφής την κεφαλιά, η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
55′ Ο Νούγιας σεντράρει, ο Φωλίνας σε θέση βολής, δε μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ναυπακτιακού και χάνει μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της Ανατολής.
59′ Ο Θεοχάρης σουτάρει, ο Γκάρας βρίσκεται σε ετοιμότητα και βγάζει με γροθιές.
63′ Ο Νούγιας βγαίνει μόνος από τα αριστερά και ενώ είναι σε πλεονεκτική θέση για να σουτάρει, σε επίδειξη αλτρουισμού πασάρει στον Εμβραίζογλου αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, βγαίνει και μαζεύει πρώτος τη μπάλα.
70′ Μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Ανατολή, ο Φωλίνας μπαίνει από τα αριστερά, πασάρει στον Σκανδάλη, ο οποίος κάνει το σουτ, ο τερματοφύλακας αποκρούει, στην επαναφορά ο Πολυχρόνης παίρνει την κεφαλιά, μπλοκάρει ξανά ο Σιδέρης.
90′ ΓΚΟΛ! Ο Φωλίνας από τα δεξιά κάνει την κούρσα, περνάει την αμυντική γραμμή και με πλασέ, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα!

Συνθέσεις:
Α.Ο. Ανατολής (Α. Ζώης): Γκάρας, Μαρμούτας, Φίλιος, Νάστος, Κλιτσινάρης, Πολυχρόνης (71′ Γρηγοριάδης), Σκανδάλης, Εμβραίζογλου (76′ Δήμος), Νούγιας (89′ Κίτσιος), Τσουμάνης, Φωλίνας (91′ Κολιούσης)

Ναυπακτιακός Αστέρας (Δ.Κάκκος): Σιδέρης, Σίνης (66′ Μπιτσάκος), Θυμόπουλος, Γιαννόπουλος, Πέκες, Θεοχάρης, Αμπντέλ, Καραγιάννης, Ζαχαρόπουλος (80′ Αθανασόπουλος), Αδραχτάς (71′ Μαντανάκης), Ανδρεόπουλος

4ος όμιλος

ΑΕ Λευκίμμης-ΑΕ Μεσολογγίου 2-1
ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου-Τηλυκράτης Λευκάδας 0-0
ΑΕ Ποντίων Κοζάνης-ΠΑΣ Πρέβεζα 4-1
Απόλλων Ευπαλίου-Αναγέννηση Άρτας 0-1
Θιναλιακός-Αστέρας Ιτέας 3-0 α.α
ΑΟ Ανατολής-Ναυπακτιακός Αστέρας 2-0
Μακεδονικός Φούφα-Σούλι Παραμυθιάς 0-1