Χωρίς ελπίδες να φτάσει σε κάποια μεγάλη ανατροπή και να παραμείνει στην κατηγορία είναι πλέον τα Γιάννενα WFC, μετά και την εντός έδρας ήττα από τις Ελπίδες Καρδίτσας με σκορ 1-3. Στο ντέρμπι ουραγών η ομάδα του κ. Σπυριδωνίδη ήταν κατώτερη του αναμενόμενου και ήδη στο 28’ το σκορ ήταν 0-3! Το μόνο που κατάφεραν οι Γιαννιώτισσες ήταν να μειώσουν σε 1-3 με την Καραγιαννίδου, κάνοντας ένα καλύτερο β’ ημίχρονο, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό να γυρίσουν ένα ματς από το 0-3.

Το φιλμ του αγώνα

19′ Ανατροπή της Μάρκου από την Νικοπούλου και ο διαιτητής δείχνει πέναλτι, την εκτέλεση αναλαμβάνει η Σίμου και κάνει το 0-1!

20′ Έπειτα από σύγχυση στην περιοχή της Συμεωνίδη, η Παπαδόπουλου σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 0-2!

28′ Η Συμεωνίδη διώχνει το σουτ της Αναστασίου και στη συνέχεια της φάσης η Παπαδόπουλου με τακουνάκι κάνει το 0-3! Τα Γιάννενα διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.

38′ Ευκαιρία για τα Γιάννενα από φάουλ της Ζαχαράτου, κεφάλια της Νικοπούλου και μπλοκάρει η τερματοφύλακας .

41′ Νέο φάουλ της Ζαχαράτου, κεφάλια της Νικοπούλου, η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι

72′ Μετά από φάουλ της Ζαχαράτου, η Καραγιαννιδου μειώνει σε 1-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γιάννενα WFC: Συμεωνίδη, Ζαχαρατου, Καραγιαννιδου, Γιωτιτσα, Ράπτη, Τσιουρη, Νικολάου, Αρσένη (84 Ντοβα), Νικοπουλου, Νικολαιδου, Κούκα (21 Ντοκου, Λ. Τρ.)

Ελπίδες Καρδίτσας: Κιούρτση, Σίμου, Μάρκου (90 Ζάχου), Αβντόλλι, Αναγνωστοπούλου, Δημοπούλου, Επανωμίτη, Αναστασίου, Μπάσκα, Καπαρέλη, Παπαδοπούλου

Διαιτητές : Κωστούλας, (Μάνος- Νούσιας) Άρτας

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Γεωργίου