image description

Σε μία ζεστή και χαρούμενη βραδιά, δεκάδες μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, από τα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας Ντούγια, μαζί με τις οικογένειές τους, συμμετείχαν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου «The Lake».

Το βράδυ του Σαββάτου ήταν μία στιγμή χαράς για όλους όσοι μέσα από το μπάσκετ και τα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας, επιχειρούν να αναδείξουν τα πολλαπλά οφέλη και πλεονεκτήματα της ενασχόλησης με τον αθλητισμό. Παρά τη δύσκολη χρονική συγκυρία, λόγω της εποχικής γρίπης που κράτησε μακριά από την εκδήλωση πολλά παιδιά, η αίθουσα ήταν κατάμεστη με τον Νίκο Ντούγια και τους συνεργάτες του να εκφράζουν θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξη στην προσπάθειά τους.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε και σχετικό βιντεοσκοπημένο και φωτογραφικό υλικό από την πρόσφατη «εξόρμηση» των τμημάτων της Ακαδημίας στην Αθήνα, όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ ΠΑΟ – Ζαλγκίρις για την Ευρωλίγκα και να παίξουν φιλικά παιχνίδια στα βοηθητικά γήπεδα του ΟΑΚΑ με τις ομάδες των αντίστοιχων ηλικιακών κατηγοριών του Παναθηναϊκού.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν οι αντιπεριφερειάρχες Οδ. Πότσης και Β. Γοργόλης, ο περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ Χ. Λαζάνης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Ηλ. Γκαζιάνης.

Η ακαδημία ευχαριστεί θερμά το Αρτοποιείο Τζιμογιάννης και το Ζαχαροπλαστείο Μπούρμας για την προσφορά της Βασιλόπιτας καθώς και την Εταιρεία Hall of Branch, το κατάστημα Tres Joli, το κατάστημα οπτικών Κουτσαβέλης και την Manessis Travel για τις δωρόεπιταγές των νικητών που βρήκαν τα φλουριά.