image description

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων εξέδωσε ψήφισμα μετά το άγγελμα της είδησης του θανάτου του πρώην δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου, Βασίλη Μάντζιου, ενώ συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η δημοτική παράταξη της “Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας” την οποία υπηρέτησε.

Αναλυτικά:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, μόλις πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Βασιλείου Μάντζιου, ο οποίος υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις και για πολλά χρόνια τα κοινά, την πόλη και τον αθλητισμό, συνήλθε εκτάκτως και

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ΟΜΟΦΩΝΑ

  1. Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
  2. Να παραστεί αντιπροσωπεία στην κηδεία του.
  3. Να διαθέσει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των κοινωνικών και προνοιακών δομών του Δήμου.
  4. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Για το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Παπαγεωργίου

 

Η ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας

Ένα εξαίρετο μέλος της Ηπειρώτικης κοινωνίας πήρε τον δρόμο της αιωνιότητας. Ο Βασίλης Μάντζιος δεν είναι πια μαζί μας και θα λείψει πρώτα στην οικογένειά του και μετά σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του. Άνθρωπος του αθλητισμού για πολλά χρόνια,  ΕΠΟ, ΕΠΣΗΠ, τον οποίο με πολύ πίστη και αφοσίωση υπηρέτησε, βάζοντας την δική του σφραγίδα. Με τον ίδιο ζήλο και με την ίδια αποτελεσματικότητα, υπηρέτησε για πολλά χρόνια την αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος και ως αντιδήμαρχος στο Δήμο Ιωαννιτών, μέσα από τις τάξεις της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ. Με συγκίνηση και αναγνώριση της προσφοράς του, αποχαιρετούμε όλοι εμείς τον φίλο και συνεργάτη μας Βασίλη Μάντζιο και απευθύνουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι φίλε μας.