Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε η Κατερίνα Παπαδημητρίου, παίκτρια της ομάδας Γιάννενα WFC που είχε υποστεί ρήξη χιαστών στον αγώνα του Α’ γύρου του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών με τον ΠΑΟΚ. Η επέμβαση έγινε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας από τον καθηγητή ορθοπεδικής κ. Μιχάλη Χαντέ, ενώ στο πλευρό της Παπαδημητρίου βρέθηκαν και αρκετές συμπαίκτριές της.

Το διοικητικό στέλεχος της ομάδας, Κωνσταντίνος Παύλου, σε ενημέρωση που έδωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε:

«Με την παίκτρια και αρχηγό της ομάδας μας ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC, Κατερίνα Παπαδημητρίου και τη μητέρα της βρεθήκαμε από το πρωί της Δευτέρας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας (Θεσσαλίας) και τη Τρίτη το πρωί χειρουργηθηκε με απόλυτη επιτυχία αποκατάστασης χιαστού, από τον καθηγητή ορθοπαιδικής κύριο Μιχάλη Χαντέ. Η προετοιμασία ήταν άριστη. Ο ιατρός και αντιπρόεδρος της ομάδας μας καθηγητής ορθοπαιδικής
κύριος Ηλίας Κωτσοβολος είχε φροντίσει, ετοιμάσει και συντονίσει τα πάντα!!!
Ευχαριστούμε από καρδιάς το καθηγητή Μιχάλη Χαντέ και το προσωπικό της ορθοπαιδικης κλινικής του πανεπιστημιακου νοσοκομείου της Λάρισας (Θεσσαλίας) . Περαστικά Κατερίνα μου γρήγορα να σε έχουμε κοντά μας Γερή και Δυνατή!!
ΥΓ. Πάρα πολλές συμπαίκτριες της Κατερίνας και ο προπονητής, ταξίδεψαν στη Λάρισα και όλοι μαζί βρεθήκαμε στο πλευρό της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΑΣ!!!!».