image description

Αν και η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα άρχισε να αποκτάει μία ομοιογένεια μετά τις ανακατατάξεις του τελευταίου διμήνου και είχε αρκετά καλή εικόνα στην Ξάνθη, τελικά δεν κατάφερε να φύγει μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα από την ακριτική πόλη και ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης με 2-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε αρκετά μεγάλη κατοχή μπάλας, η Ξάνθη όμως έπαιξε με αμυντικούς προσανατολισμούς και δυσκόλεψε την ομάδα του Χρήστου Αγγέλη να βγάλει πολλές ευκαιρίες. Αντιθέτως η γηπεδούχος ομάδα εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους και με 2-3 καλές φάσεις πέτυχε 2 γκολ. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη άνοιξαν το σκορ στο 21′ με τον Αραμπατζή και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ιωσηφίδη στο 73’. Ο ΠΑΣ μείωσε στο 89’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φερεντίνου, ενώ δεν δόθηκε κι ένα ακόμα πέναλτι στους «κυανόλευκους» σε σημείο που θα άλλαζε όλη τη ροή του αγώνα.

Με την ήττα αυτή πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ξάνθη: Κοτσάκης, Μακρίδης, Χασάνογλου (85′ Κουτσός), Αδαμίδης, Ζιπίδης (85′ Μετετζίδης), Αναστασιάδης, Ζιάκας (70′ Καραμήτρος), Αλή (70′ Παροτσίδης), Ιγνατιάδης, Αραμπατζής, Καρατλίδης (61′ Ιωσηφίδης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Λάκκας, Περβανάς, Τσιούτσιος, Σταύρου, Παππάς, Μπούμπας (86’ Σκαργιώτης), Φερεντίνος, Κύρκος (86’ Σιώζιος), Καφενζής (76’ Γκρέστας)