Η εκδήλωση του «γίγαντα» για την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στο νέο χώρο του ΚΔΑΠ με παρέα τους μικρούς και τους μεγάλους του φίλους. Όλο το προσωπικό του ΚΔΑΠ ευχαριστεί για την προσέλευση και για την συνεχόμενη εκτίμηση και εμπιστοσύνη και υπόσχεται πως αυτή είναι η αρχή σε ένα συνεχόμενο, γεμάτο περιπέτειες και νέες εμπειρίες γιγαντοταξίδι.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας, τα μικρά γιγαντάκια απόλαυσαν ένα μοναδικό παραμυθοταξίδι με παρέα τη Ρόζα, το ροζ δρακάκι στο χωριό του γίγαντα. Η μαγεία τους συνεπήρε και δε δίστασαν να ζωγραφίσουν τον δικό τους γίγαντα με παρέα τον δράκο. Όλα συνδυάστηκαν αρμονικά κάτω από την μελωδική ανάγνωση του παραμυθιού από την συγγραφέα του, Μαρία Καλτσή.

Έπειτα, ο χώρος δόθηκε στους δικούς ήρωες και πρωταγωνιστές για παιχνίδια χωρίς σταματημό. Ποδόσφαιρο, τραμπολίνο και αναρρίχηση είχαν τον πρώτο λόγο, Φωνές, χαρές….ήθελαν κι άλλο τόσο. Ένας χώρος τρομερός για αθλητικές δραστηριότητες, πάρτι, μουσικές και πολύ χορό. Κάθε μέρα θα υπάρχει και κάτι μοναδικό!!!