image description

Δίπλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στέκονται οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών της πόλης στηρίζοντας τις κοινωνικές δομές του Δήμου και παράλληλα τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκες.

Κίνηση ανθρωπιάς και προσφοράς σήμερα από τους παραγωγούς της Λαϊκής στους Αμπελοκήπους οι οποίοι προσέφεραν φρούτα και λαχανικά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Οι παραγωγοί και ο Πρόεδρός τους τόνισαν ότι οι άνθρωποι του μόχθου βρίσκονται πάντα δίπλα σε όσους έχουν μεγάλες ανάγκες, στηρίζουν πρωτοβουλίες και δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από το ενδιαφέρον του Δήμου για την αναβάθμιση των Λαϊκών.

Ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Βασίλης Βλέτσας ευχαρίστησε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής τους παραγωγούς και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η πρωτοβουλία τους θα βρει κι άλλους μιμητές.

Σημείωσε ότι ήδη έχουν γίνει παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των λαϊκών και την επίλυση προβλημάτων που χρόνιζαν οι οποίες θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

Ευχαρίστησε τους παραγωγούς που στηρίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες του Δήμου και σημείωσε ότι η συνεργασία θα είναι συνεχής.

Ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου εξήρε την κίνηση αυτή και αναφέρθηκε στη συνέργεια Δήμου, Οργανισμού και άλλων φορέων με τις ημερίδες για την ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων.