image description

Η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Φοιτητών & Σπουδαστών, Total UNI-League  που πραγματοποιήθηκε στο μαγευτικό “The Ranch” του Σοφικού Κορινθίας καθήλωσε τον κόσμο που το παρακολούθησε με το σασπένς και βέβαια το υψηλό επίπεδο των αγώνων του!

Οι Συκιές από την Θεσσαλονίκη πήραν την κούπα του πρωταθλητή, ενώ την πόλη των Ιωαννίνων εκπροσώπησε επάξια η ομάδα των Ι.Ε.Κ.Δέλτα καθώς κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην πόλη των Ιωαννίνων με προπονητή των Χρήστο Χολέβα (Προπονητή ακαδημιών Ελπίδες Ιωαννίνων και Καθηγητή Προπονητικής στα Ι.Ε.Κ. Δέλτα).  Όλοι πάντως συμφώνησαν ότι αυτή η τελική φάση ήταν η εντυπωσιακότερη των τελευταίων ετών και καθήλωσε τους πάντες κατά τη διάρκεια των αγώνων! Πιο αναλυτικά, για την φάση των 16 καλύτερων ομάδων η ομάδα των Ι.Ε.Κ. Δέλτα τερμάτισε στην 9η θέση ανάμεσα σε 200 ομάδες ανά την Ελλάδα.

iek delta 2 -unileague sofiko 2016

Στον φαντασμαγορικό τελικό, οι Συκιές ( Τ.Ε.Φ.Α. Θεσσαλονίκης που αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ρόστερ αριθμούσαν 3 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ. Βασαΐτη, Γκιάλη , Μωυσιάδη και 1 της Καλλονής)  ισοφάρισαν τους Amigos στο τελευταίο λεπτό με πέναλτι και στην παράταση το σκορ έγινε 4-2, σκορ που εκθρόνισε τελικά τους  τέως πρωταθλητές Ελλάδας!

Untitled-1 copy

Οι ομάδες που συμμετείχαν στην τελική φάση ήταν οι εξής:

1. Συκιές (Θεσσαλονίκη)
2. Amigos (Αθήνα)
3. Κωστάκηδες (Αθήνα)
4. Αδίστακτοι (Αθήνα)
5. Align (Ρέθυμνο)
6. Φιλική Συμμετοχή (Ηράκλειο)
7. Κωλομπαράδες (Αθήνα)
8. Ζέβρες (Πάτρα)
9. ΙΕΚ Δέλτα (Ιωάννινα)
10. Μοσχάτο (Αθήνα)
11. Ζήδρος (Θεσσαλονίκη)
12. Αμβρυσσέας (Πάτρα)
13. Ramrod II (Αθήνα)
14. Παπάδες (Θεσσαλονίκη
15. Dildos (Βόλος)
16. Α. Φ. Η. ΤΕΙ Κρήτης (Ηράκλειο)

Άπαντες από τους συμμετέχοντες, ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου, ενώ το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο EMF EURO της Ουγγαρίας!

Το Total UNI-League ως το ελληνικό πρωτάθλημα minifootball είναι η διοργάνωση από την οποία συγκροτείται η Ελληνική Ομάδα, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό του 2016 της EMF (European Minifootball Federation.